What a Twist

Alla inlägg under februari 2009

Av Mia - 1 februari 2009 21:32

Förutom att Roman berättade de allra sjukaste man kan ha vart med om så bor jag inte längre i mitt egna rum ^^


Håller nämligen på att måla om, så mitt i allt målande rörs allt äckel damm upp, och det går inte att vistas i det så jätte mkt xD Eller ja, sitter ju där nu...men inte samma sak som att sova i skiten >.< fyfan äckligt jue.

Nåja, imorgon på förmidagen så ska jag iaf röjja som en gris här inne! Om jag har tur (vilket jag hoppas på) så ska jag hinna röja på mitt stora klumpiga skrivbord och helst gärna ha skruvat isär skiten me ^^ Och såklart, damsugit här inne, gärna damtorkat lite me!

Allt detta ska jag hinna med gärna innan jag tar bussen till tatueraren :P

Fan imorgon ska jag verkligen göra de! Fan längtat tills den här dagen! kommer visserligen säkert tjuta som en kalv men det får ja tåla haha ^^ Någon måste hålla mig i handen! Kommer ha lite publik med! oj oj då ;p

Inte nog med att Magda också ska tatuera sig direkt efter mig utan även Mar och Admir ska va me o kolla...kanske Emilia me:P hon prata ju på de ! ^^

haha kommer nog va rätt underhållande och se på min besvärade min :P haha


hmm, Funderar på att gå o lägga mig snart, i bäddsoffan nere i matsalsrummet haha, måste ju upp tidigt om man ska hinna städa i äckelrummet ^^

Förhoppningsvis kommer de inte va lika hemskt när jag e klar me de! :D

Älsklingen har ju redan målat vid fönstret! jag hjälpte till o fyllde i kanterna runt fönstret, listerna och vid taket typ :p höhö fan vilket team work!

;)


Gjorde chokladmuffins idag förresten! vilket inte gick så bra som jag trodde xD haha

smakade rätt tråkigt faktiskt, om jag ska va ärlig!Hej hej :)


ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se