What a Twist

Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

Herrejävlar de e ju typ vår ute!

Av Mia - 5 mars 2009 16:07

Ä intä diräkt sålskän, litä do å do kanskä bara...män endo hyfsat trävligt!


Kan ju nemna att jag gick up hur jevla tidigt såm hälst idag :P skulle trena! kl niå! Med tvillfitsän och Ämejlia! Dåck kundä intä dä två lååk-a-likä tösärna so jag å Ämilia bästemdä åss för att pråmänära! till hämköp! köptä mjölk åck än skit ecklig fralla mäd lävärpastäj såm smakadä död gris vilkät dä sekärt var ^^ sän so aaa drack vi åbåy å keka macka hämma hos hännä åck pråmänäradä deräftär i ca 40 minutär.


Noja oktä häm äftärot åck skät än står står kabäl, myckät sjönt faktiskt!


Tenkte skriva än lot jag gilladä myckät ner jag var litän!


Kiss i sengen åck ha dät bra, ligga litä åck fundära!

Varm åm sjerten såm än såmmardag,

jag tror jag kissar lite mära!


dät er bra ös i dän loten dän ;-)Åt en jätte god macka nyss, med ost och kaviar :p höhö

måste måla om mina naglar :(


baba!


Ps. I love you, hahah NOT.

Ska göra pankakor! börjar fan bli trött på de nu !!!

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

5 mars 2009 20:17

Haha NOT! SATS forever!
Tänkte träna där först eftersom känner folk som träna där som jag kan träna med men det e en bit bort från mig och dyr parkering :D

http://SandraNHuyen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se