What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

ujujuj...så de kan gå ASSÅ

Av Mia - 13 mars 2009 10:04

hade så jädra ont i skallen hela dagen igår!! berodde nog på att jag satt vid datorn hela dagen nästan xD och drack för lite ja :P


nej, men.. gjorde klart ett arbete iaf! dock försenat men ändå, de är färdigt o inlämnat nu iaf ;P mohaha


kommer faktiskt inte ihåg ifall jag gjorde något mer igår :o

jag gjorde maten visserligen! gissa va de blev da... pankakor.

as usual

men i helgen ska ja fan försöka mig på ordentlig mat o se va de blir! :D


Pratade me bebe igår innan vi somnade också, visade sig att han också gått runt o haft skallebank hela dagen :o eller ja, inte heela dagen men ^^ hihi

It's a sign! moha


ikväll äre Moon som gäller! har inga förväntningar för jag vet inte hur de kommer se ut förutom att vi kommer in gratis på Moon, efter och innan de tare stopp :D Men har ju bara haft positiva minnen från Moon, de få gånger ja vart där iaf hehe. Förutom en liten fjortis som trodde hon var kung över alla eftersom hon stod på vip avdelningen och kollade ut över alla, så fort vi kom i närheten börja hon fräsa o vifta med armarna :P hahah


men men, ska snart sticka till stan! eller nu rättare sagt :P hehe


pussbaaj

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se