What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Nirvana

Av Mia - 14 mars 2009 18:36

Come as you are

as you were

as I want you to be

as a friend

as a friend

as an old memory


är skitnödig igen.

Nåja var på Moon igår, va la itne sådär kalas kul. va för full och så var de för mkt folk som skulle trängas och piska än i ansiktet me sitt hår så man fick flipp :p men va kul i början och i slutet iaf! :D


hmm, slagga hos emilia,  hon mådde inte bra imorse stackarn! :D mohaha

okej ja mår inte bra nu ifs...

åkte hem hyfsat tidigt, sov till halv fyra! käka lite frulle dull me bruuush och sen hamla ja här vid datorn o sen hängde ja me twillfitsen till Willys o till Maxi! köpte mig flingor och honungsjoggi! och nå vitamin vatten...smakar fläder/citron...as gott faktistk :D


nu kom M&M så nu ska vi kika film, kanske admir kommer han också, we'll see!


hade !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se