What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

varmt bemötande av tajta, gula mini mini kallingar!

Av Mia - 17 mars 2009 00:28

mina ögon svider som perkele, så trött ja e!

har inte sovit ordentligt de två senaste dagarna :s vaknade till o me två timmar tidigare idag än va ja skulle gjort (alltså vid 7tiden på morgonen) å bara låg å vred mig :s


nåja, i söndes kom mutti o pappi hem från stugan :-) de hade spenderat en helhelg där;) heuehu

sååå, eftersom mamma påpekat allt som msåte göras i hemmet (storstädning) så tänkte jag o Bruuush hjälpa till lite! så vi spenderade i stort sett hela söndagen inomhus, medan de va kalasfint väder, och storstädade! bar ut mattor, rensade, dammtorkade, tvättade, fixade disken, slängde nästan alla sopor (va för trött sen:P), damsög och moppade golv! var gryymt fräsht sen :D och så stolt ja va över oss två! ;)

Mamsen och papsen blev glada me:P hehe

ska försöka göra sånt där oftare...


hade ju tänkt hinna med mitt egna rum men har nu bestämt mig för att de e finito med städandet på ett tag nu! nämligen så att en hemtenta e påväg upp nu, har tills den 29e mars att göra den! usch, vilket antagligen innebär att jag inte kommer kunna träffa min älskling denna helgen heller :'( så jobbigt. :/


men vill få klart den där förbannade hemtentan! damn.


uhmm...ja ni.

Idag var spännande!

Åkte o träna själv ida vid elva!

Så de första ja ser när ja kommer upp till styrke-avdelningen är en tjock gubbe med tajta, mini mini, gula tränings kallingar :o en mage som hänger över skapligt mycket och såklart, sitter han och spretar med benen lite sådär lagom när han gör benövningar på en av maskinerna! DET, mina damer och herrar, var min välkomst på gymmet idag! :P

sprang rätt snabbt upp till motionsavdelningen för o värma upp lite :P tur att gubben va borta när ja skulle börja me styrke sen hehe, hade inte velat träna samtidigt som ja skulle haft han i närheten...rätt störande I think :p

jamenar, Tajta GULA små kalingar?!?? skärp dig...


Gick till emilia sen efter de, hade ju ingenstans att ta vägen så fick njuta av min heliga macka hos henne :P

Affelilla kom o hämta oss sen snäll som han kände sig då, tror han bara inte vlle gå själv till skolan hahah, och ja...sen va vi där, på Peters lektion som fortfarande kändes lika onödig att gå på... fattar ju förfan aldrig va de är han säger?! eller pratar om :S och dessa suckar... hmmm.

Det känns lite som om han ser ner på en :/ men ändå inte.

På ett sätt är han nog en rätt så bra gubbe...lite väl negativ dock.


uhm, åkte hem sen fick sluta en timme tidigare för han blev klar med sitt snack tidigare än va han beräknat :P haha

inte mig emot...

nåja! slappa lite hemma me cocopops, mjölk o bruush!

den där mjölken asså....ska nog sluta dricka mjölk... eller nått, blir ju sepä i magen av de där :/

 och potatisar!

haha


aboooo

 jajaaa jag o pappa kollade på programmet "pluss" där dom som vanligt tog upp intressanta saker, måste säga att jag gillar det...får man något ytterligare o klaga över i vårat samhälleliga system. ^^


nej nu ska ja borsta gaddarna och dra på mig ma pyjamas :D ringa älsklingen och säga gonatt o snutta mig lite där och sen ska ja sova ! :-)


pussspusss o såånt trevlans! babaTvå Heta bilder på Roman hihi

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se