What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

nämen va trevligt!

Av Mia - 26 mars 2009 00:18

Hittade precis en gammal räkbit under matsalsbordet..hmm..nice, antar att de va för mkt vin för mina föräldrar och deras kompisar i helgen :p för att inte tala om vinfläckarna lite här o där:P haha


har nstan gjort klart en fråga nu i tentan! tjuhu! men e för trött för att kunna sätta ihop de på nått vettigt sätt haha.

Imorrn äre intro lektion i ekologi med två andra klasser...så kommer bli nice tror ja...varar bara i två timmar, kommer antagligen gå rätt snabbt :p hehe


åååh så trött ja e!


Va o träna idag! helt underbart, var nästan helt tomt på folk när jag kom dit :) slipper man kön till maskinerna :P hehe... va en tjej där som tittade direkt när jag satte mig vid en av maskinerna för lår och rump övningar...såg hur många vikter jag tog...helt plötsligt hör jag hur hon också ändrat sina vikter...när jag gick till en annan maskin för ben övningar så vips, var hon där också...och tittade på hur jag gjorde me vikter och så:p haha lite kul faktiskt..

hade vart skönt och motionssimma ! får göra de nästa vecka eller så :-)


uhm...jaaa...va i skolan ett tag idag för att plugga...känns som om ja pluggar bättre där än hemma så, fast...gick inte så väldans. Kunde inte ansluta till internet där och jag märkte att ja tatt me mig fel texter till tentafrågorna :p haha fett drygt.


sen åt vi pizza och våfflor :D:D:D kollade på den senaste Indiana Jones filmen också! den e faktiskt riktigt bra :D


så nu ska jag trycka huvet mot kudden och förhoppningsvis somna gott inatt. har sovit sjukt dåligt d senaste dagarna :Sska nog skriva en bok..haha på tal om inget.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se