What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

stroking the kitty..aka ma bruush :D haha

Av Mia - 27 mars 2009 12:56

så! nu har ja fått dagens livsglädje att sprudla! nämligen spenderat lite tid åt att bara irritera min kära mruush ;D hahah

ne men serist. ska plugga skiten ur mig nu fram tills ungefär halv fem tiden! sesådär så!

sen blire att frakta mitt och martyns fläsk  till Ötzi på bolmens! de ni, där ska jag pimpla vin och sätta på lösnaglar:D moha!

får inte glömma o ta me min baslåda eler va man kan kalla de... teknisktskit iaf!


hum hum. ska nog skölja ur min hårinpackning  nu! :D

och prova meine nya sommarskor...har ju den där sommar längtan i mig...hoppas nu fan bara att ja får mig ett fucking jobb :(

hehe


back to buiz, herrå!


Det här ska la antagligen ha på mig ikväll, tröjan syns inte så värst bra men ja försöker iaf smitta ner de här inlägget med lite mode :P hehe 

kvällens outfit


och detta e skorna jag köpte idag :P hehe...

fräsht!

 
ANNONS
 
Ingen bild

skor

28 mars 2009 00:02

mushi mushi :P hoppas du har kul ute älskling .. jag kommer somna snart e asetrötte .. a puss på min söta honungspie :D skor va fina jag vill se dom på dig.

 
Ingen bild

Mia

28 mars 2009 15:44

men älskling, ja ska ju lämna tillbaks dom :(:(:(:( saknar dig!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se