What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

åååååå fin fint väder:D:D

Av Mia - 28 mars 2009 15:44

jahaaa, nu sitter jag här och e as skabb:P luktar förjvligt och ser för j vlig ut +att jag e as irri på mina lösnaglar:P kan ju förfan inte skriva ordentligt hehe och får inte av mg dom, sitter benhårt, vissa e snea eller för små hha lyckades riktigt bra me dessa lösnaglr :p hade rött nagellack på innan som jag inte fick bort helt å hållet, så sälvklart sere ut som om ja blöder runt omkring naglarna :p


men  va fan riktigt kul igår! va tänkt att de skulle va feswt på bolmens men en hel del tråkigt folk bangade så vart underbar med en dle pers istället ;p DÄR va de riktigt bra! väligt lite folk däremot, antagligen för att Lazee uppträdde på kåren samma kväll ^^ vart mkt dans o träffade mkt trevligt folk :D as usual....blev slickad på handleden okcås av en tjej haha och då menar jag inte mesigt slickad utan den tjejen gick verkligen in för det när hon ville kopiera min stämpel, så när hon var färdig var hela min handled nerdrägglad :s fulla jag brydde min inte så super mkt men nu fteråt så låter de la lite lite skumt... xD

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se