What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

tvungen å sitta inne nu när de faktiskt e underbart väder...plågsamt :(

Av Mia - 29 mars 2009 17:20

min fot somnade precis! håller på med min tenta, eller snarare så ska jag precis fortsätta med den ^^

får se hur de kommer gå asså :s

Igår vare bakisag och Earth hour!! va nog faktiskt väldigt många som stängde av de mesta energidrivande igår under den timmen tror ja:) bra jobbat!! Själv hade jag faktiskt min dator och teve på, är ju förfan mörkrädd...dock så gjorde jag inte situationen bättre i och med att ja sagtt o glodde på sallad fingers på youtube....de e då fan inte en stabil serie!!! den som skapade den idén måste ha sjuk fantasi :P hahah

Ni som har Facebook föresten, gör tested "är du helt jävla dum i huvudet?" hahah klockren...jag blev "jätte jätte jätte jätte blond" och väldigt rörande beskrivning :p haha fast ifs, man får nog se testet som ett skämt och inte som något seriöst menat. Försöka kan man iaf, finns ju de som kan ta illa vid sig annars... ^^

menmen... höhö


Skulle vart filmkväll här igår men M&M somnade innan d va dags och ja va då jävligt trött ja me :/ får bli nån annan dag!

fan va illa jag mådde helt plötsligt?? äckligt dåligt mår jag:S fan innebär de ?? vill inte bli sjuk :(

hmm, nästa helg ska bli go! Big bowl i malmö på fredan och sen köpehamn på lördagen, där ska vi bada o sen festa :D:D Va romans plan iaf, hoppas de blir av!! Vi ska kanske åka med Oslo kryssningen på påsk också :)

wiie!


nej nu ska jag gå och vara nödvändig så jag kan få klart den där tentan nån gång...


tjipp!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se