What a Twist

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Modell för en dag ? ;)

Av Mia - 31 mars 2009 23:53

jag har bestämt mig! förutom att jag  verkligen hoppas på att jag blir antagen som hårmodell för märket redken så ska  jag bege mig till The Studio i malmö och va modell för en dag, de fotar en, sminkar en och stylar upp en i håret och kläderna! 800 kr visserligen men ändå, vill verkligen göra de! pluss att jag vill ha med älsklingen på de :) vill ha några fräcka bilder med honom ;D whehe

fick inspiration av min kusin Nathalie med den här idén! hon var på the studio i Göteborg och inte bara för att tjejen e snygg utan jädrar va fina bilder de blev! ;D Nu e ja peppad tilll tusen :P haha

har även funderat idag på vad ja vill göra med mitt liv haha...ska nog jobba lite nu efter plugget, lite i australien och lite här o där i stortsätt :) sen så ska jag söka till ngn Spa terapeut utbildning, finns en i stockholm....dock en väldigt dyr sådan, men förutom hurdvård, kroppsmassage, vaxning, hälsoutbildning så får man även inkluderat i paketet make-up-, manikyr- och pedikyr utbildning! allt detta har jag fantiserat om att lära mig så många gånger och nu allt i ett! Kan ju inte bli bättre, suger bara att det kommer bli svinigt dyrt...lätt över 100 000 kr för bara utbildningen :S äsh... kanske blir värt de ?


ska nog sova nu! blir gymmet tidigt imorrn med bruush och mar också ifall hon vill me :D


natti natt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se