What a Twist

Alla inlägg under mars 2009

Av Mia - 25 mars 2009 11:00

Hade vart trevligt och gå på Kåren idag...vetifan om de blir av, måste nog prioritera tenta..jag har änna blitt en duktig flicka :P haha på gymnasiet ansträngde ja mig verkligen inte mkt haha.


yaid yadi...vetifan va ja ska skriva mer än att ja ska väcka brush nu...kanske hälla vatten på han? :P

eller nja, då får ja inge sällskap på gymmet :/

ska till skolan o plugga också... kan inte plugga här hemma, mste verkligen ha de lugnt runtomkring mig för att kunna koncentrera mig ^^


Ska börja se till mig själv nu, äta frulle och packa träningsväskan!


bokade om tiden för vaxning till nästa vecka...hade ju vart rätt komplicerat om ja skulle gjort brazilian idag me mens o allt...nej usch fyfan..


lalalaTa mig till havet och gör mig till kung

Jag vill ha dig när natten ser på


ANNONS
Av Mia - 24 mars 2009 19:20

eller va man säger... Redkens stylister ville ha modeller, ja gick dit till deras casting! får se va som händer...den norska stylisten skulle skicka bilder på alla som va på castingen till de amerikanska stylisterna som i sin tur ska bestämma sig för vilka tösabitar de vill ha som modeller till deras grejs! :-D

Så nu ska ja hålla tummarna för me self ;D mohaha


efter allt de där kom mami o papi å hämta mig :) så nu sitter jag här, har förbannat ont i höfterna för ja har gått hela dagen känns de som... aldrig ritkigt vilat :S bläää går för mkt haha gick hem från stan igår me da bruush och promenerade på kvällen med Mag och Mar, och för att inte tala om förra veckan! hade nog vart i gbg nu om man lagt ihop så mycke ja promenerat :p

Hälsosamt -> ja! men dessvärre är mina höfter för klena än så länge :p haha eller nått..


förresten! Va jätte trevligt på den där heldagsutbildningen inför nollningen av nästa kull nollor :P hehe.. visserligen var ja dät ensam utan någon som helst som jag kände :P haha men de gick an delvis :P va roliga lekar o bra information...jätte många trevliga människor träffade man också :)


inte super god lunch dock... haha :p


nu ska ja äta! Puss då

ANNONS
Av Mia - 24 mars 2009 17:20

Har mkt ja måste ta itu med...bland annat mina naglar som ja så snällt filar just nu:P

whöjö


så! då va de fixat! har även fönat håret mitt också :D

Ska ju på den där castingen för hårmodeller snart!

Har till o me letat upp var de är någonstans, så no worrys på den fronten ;p

det ja däremot inte ser fram emot är att de antalgligen kommer vara fullt av en massa platinablonda fjårtisar..ja tål dom verkligen inte! fyfan


måste epilera mina armhålor ser ja...hahah på tal om annat .p


uhm uhm... juste, flytta datumet på brasilianska vaxningen me..

:o

hoppas på nästa vecka??!


ska söka jobb på tylebäck, även fast ja visserligen inte har koll på va de riktigt är...men såg ut som nått vandrarhem/konferensställe typ :o me reception och restaurang! några få byggnader osv osv osv...babidooo


tjaråå!

Av Mia - 23 mars 2009 18:36

sitter och försöker läsa den där jädra danska texten, vissa meningar förstår jag..andra inte, och tro mig, jag försöker faktiskt! Sitter fan till o me o slår upp ord och söker på google, använder den där "översätt text" grejen för att kunna hitta ett ord i en helt annan dansk text bara för att få ett sammanhang i min danska text. Och min lärare påstår att de som inte förstår danska eller norska har attitydsproblem!? varfan e han född nånstans... inte i verkligheten iaf.


Nåja, imorgon ska jag på en heldagsutbildning eftersom ja ska va en frän fusknolla senare i framtiden...direkt efter de ska ja någonstans för att gå på en casting för hårmodeller till märket Redken. får ni fan hålla tummarna för mig ;)

Om jag ens hittar dit... mitt lokalsinne är ju som det är... hmpgf.


är sugen på min kladdkaka som ja bakade innan, hade inge vaniljsocker så fick kompensera med nå amerikanskt flytande vaniljskit...och seriöst, det blev 100 gånger godare;D så den ska vi ta vara på! haha


är sugen på pankakor med glass o sylt också..ute på våran terass med nyklippt gräsmatta, parasollen uppe och de ska då fan va varmt ute så man sitter i bikini och kjol ;D de e livet! eller farmors våfflor... ååå :D

haha nu får ja fan ge mig...


nej ska fortsätta läsa den där danska texten...vem vet, kommer kanske till o me behöva läsa den norska?! tjoho!


herrå

Av Mia - 23 mars 2009 10:15

jahopp så var man hemma igen, hade hellre vart i mitt andra hem hos älsklingen istället, mysigare och ha någon å sova med ;/


vetifan vad som har hänt däremot, har as ont i handleden :O och i mina nedre delar också :P höhö

MEN MEN

Har kommit på ´Bruuush svaghet! Kladdkaka ;) så ska baka det nu och han ska hänga med mig till stan mohaha...sällskap in är aldrig fel! sen ska han gymma och ja till ungdomsmottagningen...dags för nytt recept till ma pills ;P


är as glad över en sak också! Micke picke pööö har köpt Guitar hero! inte för att ja e så förnannat bra på de,,,mkt bättre på trummor på rockband (haha) men ändå!


Nu vet jag varför jag har ont i hela handleden... har ju problem me lederna, fast har alltid vart i benen de känts när ja utsatt dem för för mycket kyla...men har samma sorts värk i handleden..och i ringfingret hahah :P


ska göra kladdkaka nu! :D


Toodels!

Av Mia - 22 mars 2009 17:28

idag har ja och roman hjälpt hans mamma och gert med att slänga massa skräp och gamla möbler eftersom de ska flytta :p så jag känner mig ändå rätt duktig ida;) haha

men men...annars händer fan inte mkt! vi somnade när vi kom hem haha, sen låg vi klagade ett tag över att vi båda va hungriga tills jag vann och älsklingen fick laga maten :D:D:D:D

så just nu sitter vi o är otroligt sociala på varsin dator, roman och hans polare driver med nån stackars flicka från Kina på Skype och ja sitter bara o garvar :P


ska ut på promenad om ett tag med sofie....ska bli sjöööööööööönt o gå av sig maten...käka fan för mkt så mår illa just nu:( haha


ciaoo


21:20

Roman: du är min söta sälstjärt

Jag: varför??!

Roman: därför...

åå så romantiskt haha

Av Mia - 22 mars 2009 09:36

just nu ligger han och kramar om mig medan ja sitter här med laptopen i knäet :P fast han e nog lite hungrig för nu börjar han naffsa på mig :O


nu ska ja mysa med min baby innan vi måste åka :D

Av Mia - 21 mars 2009 23:45

Idag släpade roman med mig till MediaMarkt :D och där hittade jag mig en ny dator!

En mini mini laptop dvs ;P

Tog den på avbetalning hos MediaMarkt... de har ju nån såndär räntefri kampanj just nu, så man får passa på ;) hehe men behövdes fan nu...bara någon månad till och min gamla dator hade gått från en komplett del till flera små små delar :P haha , men jahopp! min nya dator är en brun liten acer ASPIRE 1. det ända jag saknar är en CD rom spelare annars är den bra, den e ovanligt bra till det pris ja köpt den för! 3490 kr :)

snabbare än min gamla laptop så de är ett pluss B-)


Älsklingen blev änna lite sugen han också på o köpa en ;) moha


hum, sen åkte vi till Eslöv och kollade på när nå kompisar till han spelade match mot varandra :) va rätt kul faktiskt...lilla jag blev till och med sugen på o sparka boll :D

nååååååååååjaaaaaaaaaaaaaaae


vi handla på city gross, köpte fyra triss, vann 75 kr. DVS tre nya trisslotter ;D hahah börjar nog bli lite lite beroende, skyller på supergratis.se ....damn va fast ja blivit för den sidan!! :O

hum hum...


vi ska kika på Twillight nu och käka varma ostmackor och dricka nypon te, iaf jag! Roman kör på kamomill te ;p


måste säga...jag är betuttad i min nya dator :D den e så söööööööt!

hahah

fjolla?Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se