What a Twist

Alla inlägg under mars 2009

Av Mia - 12 mars 2009 12:29

Dessa tre sakerna har jag tänkt få gjort idag.


1, plugga på arbetet och läsa en text.

2, Gå ut och gå.

3, Städa rummet, åtminstone lägga ner alla kläder i sina lådor och tömma resväskan och lägga ut den i förrådet.


och det som måste bli klart idag är nummer 1.


hade ju varit trevligt om jag kunde få baka amerikanska muffins, men... lär ju inte hända! :/


Fan fint väder idag me ju :/ eller ja, finare igår men idag är skapligt så jag klagar icke!


baba.

ANNONS
Av Mia - 11 mars 2009 22:22

Vaknade upp o de va fint väder ida! hur underbart va inte de? ;)

så vid tre tiden gick jag och M&M ner till ica för o sola på meddo, då va den solariemaskinen som vi bara hade råd me trasig :P (20kr för 20 min) så aa, tanken va ju att sticka o träna efter solningen men vi tog de direkt då...

ca 6 km till gymmet och de visade sig ju att M&M inte hade tänkt att ta bussen dit:P utan vi gick hela vägen dit för att gymma och vi gick hela vägen hem! Stannade inom Ica Maxi ute vi flygstaden o köpte lite grejs, som jag köpte mig en rulltårta och en tub me tonfiskpastej :D MUMS!

Underbart hur man kände solens strålar slå ner på våra bleka gris ansikten förresten! :D Har vart riktigt glad ida o på hugget ;) rauw


hmm, funderar stort på att göra mig en sexig macka med tonfiskpastej bara för det...

mamma köpte ju massa gott o ha på macka ida me...

nej frestelsen blev för stor för mig, ska nog gå o skita istället.

ja, så blir de! :D

och sen en macka med tonfiskpastej på ...


och såklart, arbetet! de får vi inte glömma ;p


tjaarå!


hmm nu slängde mamma in en massa svarta sockar och sa att hon inte visste vems dom var...kan ju säga att ingen av dom är mina xD haha

en utav dessa är en svart strumpebands socka, aldrig ägt en sån :p

haha mysterium detta!


mackedags!

tjooluluuu

ANNONS
Av Mia - 10 mars 2009 22:05

En jude och en norrlänning satt i bastun då juden sa:
- Jag ser att du också gjort en omskärelse.
- Omskärelse? sa norrlänningen. I Norrland kallas det för slitage.


Killen till tjejen i baren
- Ska du med hem och trolla?
- Trolla???
- Ja, först knullar vi som fan.. sen försvinner du.Mohahahaaaaaa haaa


fan nu börjar de! har sökt jobb på två ställen och registrerat mig på Adeccos hemsida :p ska bli intressant... fler ställen lär de ju bli att ja söker till..


Måste kacka lite .. hejdå :-) Höhö

Av Mia - 10 mars 2009 18:08

usch är helt seg, är så mycket jag måste få gjort!

aaahja, började ett nytt ämne idag! eller ja, en ny del av ett tidigare ämne med Göran. Helt underbart ! haha han är nog den bästa läraren vi haft hittils, var som att stiga in i en helt ny värld när man lyssnad epå han:P Visserligen pratade han och skrev på tavlan som om han hade lektion för ett gäng 7e klassare men eehy de funkar för mig ! haha

Hängde med på den två timmars långa lektionen kalas bra!

Fick reda på att den långa slut exkursionen vi ska ha i typ Maj kommer bli tre dagar på Öland! och eftersom vi kommer vara ungefär tre klasser kommer vi va över 70 pers som sticker  :D mohaha! ska bli skit kul! har ju aldrig vart på den där avlånga ön :p


Sen efter de så köpte jag mig en negerboll hos kiosken i tradecenter och vi stack hem! lovely lovely.

Dummaste är att varje gång jag har varit någonstans och jag kommer hem så är det precis som om off-knappen på hjärnan trycks in... bara går där och vet att jag har en himla massa saker som behöver göras, men gör aldrig något :P ytterst sällan i varje fall.


Eftersom jag antagligen inte kommer få jobba på Hotell Amadeus så ska jag söka som Fisk kärring, stå och sälja fisk utanför Maxi eller nått, förhoppningsvis med Martyna..kan vi ha fiskkrig eller kasta massa små sillar på folk man inte gillar :p höhö

ÅÅÅ vill ha fiskkrig :( :(


hmm what else? Jo, plugga. fick en påminnelse av min andra lärare om en uppgift som behöver lämnas in, och såklart så har jag en hel del andra saker som ska göras! babaaao


sug.


hejdå!

Av Mia - 8 mars 2009 21:34

Jaaa...igår var det då lördag! Älsklingen kom i fredes btw ;p tanken var att vi skulle måla mitt rum på dagen på lördan, blev ju inte av med tanke på att vi inte gjorde oss i ordning förens vid tre tiden då vi skulle åka till maxi o handla lite käk :D de blev grillade kycklingklubbor med färskpasta och romans oh so delicious sallad! Mums!! :D:D

Nåja sen i sju kom mag o mar, jag gjorde mig i ordning och sen stack vi till emilia för o förfesta o sen sticka ut! Fast jag o roman va bara me på förfesten :p Han hade lovat sin chef att jobba på söndagen me en massa skit som skulle levereras till norway. så vi åkte till landskrona vid sisådär tolvtiden på natten! gick upp halvnio, iaf jag:p, vi åkte o jobba me nidal...haha jaaa jag jobbade också! kom nyss hem...så sammanlagt har vi jobbat i tolv timmar ida! Så nu ska jag få nått av roman :D (en liten jacka kanske? :P) 

va ju visserligen kul o se hans jobb, men ja glömde mobilen hemma så hade ingen o skriva t eller ringa t när de gjorde annat  :O så satt och spelade harpan tjugo gånger och sen spindelharpan tio gånger typ:P hahah gick hyfsat dåligt :P men meeeen!


Nu ska ja o bebe bada :D, äta ostmackor och lägga oss i sängen o glo på teve ;) Jäsa...tills vi blir färdiga ;9mohaha ska sova länge imorgon, vissa andra i min omgivning ska ju jobba kl sju på morgonen  :O:O:O:O:O


höhö


gonatt på er små fjärtar! ;)Av Mia - 5 mars 2009 20:27

Försöker att peppa mig själv till å plugga lite...går ju inte så värst jätte bra asså. har inte kollat upp va de e ja ska läsa ens :/


jaja, ska nog ta mig lite bullar... och sen sätta fart!gonatt.

Av Mia - 5 mars 2009 16:07

Ä intä diräkt sålskän, litä do å do kanskä bara...män endo hyfsat trävligt!


Kan ju nemna att jag gick up hur jevla tidigt såm hälst idag :P skulle trena! kl niå! Med tvillfitsän och Ämejlia! Dåck kundä intä dä två lååk-a-likä tösärna so jag å Ämilia bästemdä åss för att pråmänära! till hämköp! köptä mjölk åck än skit ecklig fralla mäd lävärpastäj såm smakadä död gris vilkät dä sekärt var ^^ sän so aaa drack vi åbåy å keka macka hämma hos hännä åck pråmänäradä deräftär i ca 40 minutär.


Noja oktä häm äftärot åck skät än står står kabäl, myckät sjönt faktiskt!


Tenkte skriva än lot jag gilladä myckät ner jag var litän!


Kiss i sengen åck ha dät bra, ligga litä åck fundära!

Varm åm sjerten såm än såmmardag,

jag tror jag kissar lite mära!


dät er bra ös i dän loten dän ;-)Åt en jätte god macka nyss, med ost och kaviar :p höhö

måste måla om mina naglar :(


baba!


Ps. I love you, hahah NOT.

Ska göra pankakor! börjar fan bli trött på de nu !!!

Av Mia - 3 mars 2009 21:22

hej min hjärna är på semester för tillfället, återkommer när den valt att åka hem igen. Japp, exakt..solsemester på ön Naxos i Grekland. När? nej det vet jag inte, skiter jag i för den delen, är the big boss på semester chillar resten av kroppen, end of diskussion.


Nej men seriöst, är as kalas trött...fortfarande, måste gå o lägga mig tidigt idag! så ja kan va lite pigg imorrn! så egentligen hade de passat bra o sova nu :p men... orkar inte :p är hungrig och sånt.


Men asså!

nåja nu har de gått för lång tid för att ja ens ska skriva om va som hänt i helgen, har inte världens bästa minne så det kommer bara inte hända :-)

Kan ju kludda ihop lite snabbt bara, va pirat tema på kåren i onsdes! va sketa kul, hade lite ciderkrig me magda o sånt, Tette va me! vilket va jätte trevligt :D

hmm...sov nog antagligen fram till fredan! på fredan åkte ja till Roman, vi chillade lite o så:p va trött även då^^ på lörda blev de Ikea! köpte mig nya lådor ja kan ha allt skit i! ska bli gött :) kan man hoppa runt och rulla som man vill här... nåja sen kom tvillingtöserna och vi åkte till Trelle för o festa me Totte o hans kompisar! var trevligt o träffa han igen! Kunde vart på bättre party humör dock...så nästa gång ;) då fan! sönda åkte vi hem till landskrona igen! Mag&Mar åkte hem till hstad o så...vi kolla på film o sen slockna vi rätt hårt :p åkte hem på månda morron :/ och jaja... typ min helg i helhet.


Träna ida på morgonen! vi nio tiden! jädra mig stolt över att ja ens kunde gå upp så tidigt ida :p hehe, fick en badmadrass av Adecco på nån marknadsföringsmässa på Kåren också! :) blev jätte glad :P kan ja softa i vattnet i sommar ;) med en kall öl....

hmm

hade lektion vilket var lika underhållande som vanligt.

körde hänga gubben med Emilia  ^^ Säger ju endel om hur rolig lektionen va.

fan den gubben vet nog inte hur man stavar till ordet Positiv.

ååå ska kasta min hjärna på han >.<


Ofta jag läser 400 sidor på olika skandinaviska språk tills imorgon...tror de va så iaf. aboo.


mm... ska ta och äta bajs nu. Chokladpudding med andra ord, underbarare bajs finns inte :)


toodels!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se