What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 april 2009

ååå nu har ja de gött! Här på toan :p

Av Mia - 16 april 2009 09:34

sitter och är allmänt glassig på toaletten me min kära laptop i knät! Har pimpat den med två klistermärken också förresten! en stört onormal kanin och en cool djävuls dödskalle! :D Jätte vackert!! hahah...nej men lite stil-förstärkande blev det iaf... väldigt lite ^^

Nåja så jag sitter ivarjefall här och mår bra samtidigt som jag lyssnar på bra musik! Japp, u got it! Äntligen fixat spotify tack till Affe ;) creds till han :p

bad Roman skicka min musik lista på hans spotify så slapp även börja om från början med att hitta nya låtar! fan va många spanska låtar ja hade :S haha... lyssnar på Collie Buddz- Mamacita

Faktiskt lite sväng i den ;)

Nej nu blev det Kelis- Bossy... den låten e grym, texten alltså;) inte för att den beskriver mig men haha ändå.


NÅJA nu ska jag kläcka ur mig det bästa hittils! De ringde mig innan imorse från Student Consulting! :D Hur underbart är inte det??

Dock så missade jag samtalet eftersom jag va i duschen haha...men ringde upp och då sa dom att antingen ringer hon tjejen som jag träffade i tisdes upp eller så ska jag testa lite senare! Sååå...egentligen kanske de bara ville säga att jag inte skulle gå vidare till nästa intervju, MEN...där kommer optimisten in så nu ska jag komma på något riktigt klurit o smart så jag kan få de där jobbet som varuplockare! :P haha

jamenar...gåre vägen där så kanske de lär upp mig till kassabiträde, då har jag ju erfarenhet inom det oooooch alltså har jag större chans att kunna söka till någon klädaffär eller liknande! ;p Jag långplanerar här!


Nej nu ska jag äta frukost innan jag tar mig ner till ica för att köpa lite grejs till tacosen ikväll! :D Bruush fick förresten presentkort på körskolan pluss cash! Däremot hade jag lurat i han att han skulle få något som var ca 2-3 meter på längden haha...tidigare på dagen hade bruush å jag diskuterat om att han kanske skulle få en bil...eller snarare spekulerat eftersom varken mamma eller pappa ville berätta för mig vad han skulle få i present, de litar inte på mig på den fronten :P hahah men tyvärr så har jag växt ifrån tjalla-och-förstöra-överasknings stadiet :D Däremot, kommer jag aldrig växa ifrån att driva med folk ;p mohahaaa


Neee...vill kunna åka til frankrike och grekland så snälla ge mig det här jobbet! :o


puss ciaoo


11:42

Hej igen! har inte hunnit bort till ica...så nu e klockan så mkt att ja faktiskt ska göra det snart! ska bara röjja ur och slänga in resväskorna (sen resan i vintras) i förrådet så ja slipper se dom i mitt rum :P sen ska ja väcka micke picke! har en överraskning till han! mohaha


Lite spontant sådär imorse typ tio i sju på morgonen väckte mamma och pappa mig, de hade gjort i ordning en söt liten frukost till mikael som han fick till sängen! Tidigt, men ändå ;p jag sov så jävla gott! för en gångs skull! ^^

Nej men iaf...så fick han ju då pengar så sa mamma "då kanske du kan gå och klippa dig idag!" haha...tror ni förstår redan nu va de e för överraskning han ska få:P

mm...exakt, så imorse éfter att ja skrev blogg så ringde jag o boka tid på Caco! :-D mohaa...undrar ifall han hittar dit...? äsh löser sig! en av töserna där klippte magda, riktigt ballt resultat måste ja säga! :D Magda kommer btw hem idag :)

men...ja de har fortfarande inte ringt...

uscha. nu börjar optimisten försvinna känner jag :/

Lyssnar gamla GymClass hero's låtar just nu:)

men ska återgå till aaa...va de nu va jag gjorde...

herrå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se