What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Håll tummarna för mig nu då ;p

Av Mia - 17 april 2009 08:16

de ringde upp mig igår i allafall! så nu,snart... väldigt snart, så ska jag på intervju till ica maxi :P hehe

får se hur de här kommer att gå ^^


baba!


11:41

nu kan ni sluta hålla tummarna för min skull :D fick jobbet! Jag och två till!

Vi träffade vår arbetsgivare från student consulting vid ingången till Maxi, sen gick vi runt lite och letade efter vart man kommr in till kontoren där vi skulle träffa eva, personalchefen (tror ja de va^^) Jag har verkligen haft tur med de här två intervjuerna denna vecka! Personalchefen var grymt schysst och pratsam, jätte mkt energi hade hon också hehe så man kände sig direkt väldigt avslappnad...kan ju säga att alla vi tre som va på den här intervjun var skapligt nerviga faktiskt :p hehe

Nåja, hon bestämde sig på plats att hon ville ha alla vi tre som varuplockare och så fick vi varsin grej(blå grej) som gör att man kan komma in och gå ut från maxi. Ska få mina arbetskläder och skriva på papper o shit på tisdag också :)


Nåja, nu så håller jag på att göra lunch! Ska bli prinskorvar, pasta, wook och små mini baguetter haha ...sen så har ja även lagt energi på att blanda ihop lite iste! ;) Mumma!

är jätte varmt ute idag med...underbart, kan ju inte bli gladare !


Ska på ferre ikväll också hos en klasskompis! ska bli spännande :p


herrrå!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se