What a Twist

Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Klippt oh klistrat på min sovmorgon! :O

Av Mia - 20 april 2009 13:10

Hade ett möte idag med några...eller ja, jag vet faktiskt inte vad man ska kalla det:S Några personer frn Halmstad Högskola, de har nämligen bett min klass att hjälpa till att medverka i en konferens!

Hade helt glömt bort att det var det som det handlade om när jag anmälde mig nu i fredes, Men hade ju bestämt tidigare för att vara med tänkte jag så då blir det säkert kul :P hahah...bästa e att dessa konferens dagar är torsdag till lördag. Roman kommer ju på torsda :/ balle!

Meeeeeeeeen, de hade glömt att räkna in lilla mig i schemat så jag får i princip välja vilket tidspass jag vill :D whehe

men fick iaf idag leka data snille och skriva ut en massa namnlappar, sen satt jag och Marjan å pyssla med dom :P haha


Fast, vi kommer faktiskt få lite cash för det här! då menar jag lite... men det är något iaf! ca 100kr/timme, men kommer bara arbeta ca 4 h hehe :)


men men...blev inge partajj på pyjamas partyt i lördes...blev endel missförstånd och skit så vart att vi gick till stan!..Blev en jädra omväg eftersom vi valde att gå ända ut till Mickedala xD men hälsosamma va vi! Va den nyktraste krogrundan på länge faktiskt haha

hade bara råd med en öl, sen fick jag visserligen två av M&M så schneellt av dem;) och så smygdrack vi undertiden som vi gick in till stan givetvis;) hahah...lät jag som värsta alkoholisten men neeeej det är jag inte och jag vägrar få skrump lever eller va de nu heter!


Hade roliga samtalsämnen under hela kvällfan faktiskt! hahaha lågstadienivå på de flesta, typ kiss och bajs ämnen :D ! kom fram till att tjejer ibland luktar rutten fisk å gamla räkor...fast skiter i att nämna när, hur och varför :P haha


annars då? Njeet inget fan.

Såå ska ta och hitta på nått annat! e sugen på å baka :D

ciao


juste...mamma och pappa kom hem från stugan igår! pappa såg lite sleten ut ;) haha men jallafall så står pappa och steker falukorv och mamma pratar om nått hon läst i tidningen...kan ju nämna att jag sitter i mitten av dessa två filurer, alltså ivägen för krigselden ifall det nu skulle hända något...Vilket det såklart gör... samtalet gick över till småtjaffs och snart hade båda mina päron blivit lagom irriterade på varandra (verkade det som iaf^^) haha, så helt utan att veta ordet av börjar pappa kasta korvbitar på mamma...(mmm jag vet...suck) och Självklart måste hon ju kasta tillbaks...så där satt jag, för trött för att flytta på mig mitt i hela skten :/

Fick inte ta en powernapp heller för precis när jag somnat kommer mamma in. Ja då ville hon att jag skulle röjjja av mitt skriv bord så hon kunde få hennes. Det här har jag väntat på i flera månader :P hahah men det behövdes! sagt och gjort ut med skrivbpordet i hallen...jag damsuger lite och tar en trasa och skrubbar golvet...jag körde två vändor med den trasan och rengöringsmedlet... trasan vart fan äckligt svart båda gångerna av det där golv helvetet! :O Inte undra på att jag blir så jävla lätt sjuk haha :p


Grannens hund låter som en siren förresten ^^


toodels!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se