What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

sååååååååååååå då vare fixat;)

Av Mia - 21 april 2009 16:44

mohaha

jag har ftt mina arbetsklder, måste säga att dom sitter hyfsat bra, brallrna e lite bagy, tröjan sitter lagom tajt/löst, collegetröjan sitter hmm de vetifan än faktiskt, skorna passar ivarje fall! stålhette skor, fast kommer ej behöva dom såvida jag inte ska jobba i lager! Måste minst kunna arbeta två dagar i veckan...såå komme ja även kunna ta jobb på typ DHL osv mer än bara på ica maxi faktiskt, rätt bra :) nu ska jag bara kolla på vad för projekt det finns i halmstad så jag vet ifall jag ska säga till om något projekt jag inte skulle vilja arbeta på.

Såå... jag var tvungen att strunta i konferensen jag ska medverka i mellan torsdag-lördag :s lite synd, hade vart en bra erfarenhet faktiskt :/

Nååja...vad annars? kom fram till att nu är mitt behov av glasögon jävligt stort faktiskt, fick skapligt ont i skallen på lektionen idag :s fortfarande inte släppt heller :/ stackars lilla oskyldiga mig :(


hu hum huuum...ikväll äre Poker och Singstar hos Castro ;D ska bli kul!


för övrigt...tja då fuckfaces!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se