What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Bara några timmar kvar! :-D

Av Mia - 23 april 2009 12:50

Torsdag idag, om några timmar bara kommer älsklingen hit! Ska bli så underbart att terra han hela helgen :D

Tisdes blev det bara Singstar med emilia...haha de andra 6 personerna som skulle kommit kom aldrig:p haha stackars emilia, som var minst sugen på att göra nått den kvllen..så hon fick i varjefall stå ut med mig några timmar haha... nej men va ju trevlans!

Igår (Onsdes) så vart d promenad i stan med affe,jocke å emilia...vi halmstabor fick visa icke-halmstadborna(emilia och jocke) var galgberget låg...eller va nog mest emilia som inte visste :P whehe

seeeeeeeen åkte jag hem käkade och åkte tillbaks med magda å martyna till kaptensgatan...sen ploppade admir och rickard in..och sen även oakim :)

blev lite singstar och så...Admir och rickard fastnade för exet sidan...ångrar att jag kollade på ett klipp det visade...va nån soldat som de hade filmat när de skar av huvudet på han levande...i helvete heller att jag kollar på den förjävliga sidan igen mådde så jävla illa och gör det fortfarande när jag tänker på det :S fyfan...tror de va en amerikansk soldat som några irakiska soldater fått tag på...kommer inte riktigt ihåg. men ändå förjäävligt vafan, att man ens filmar och lägger upp.

iekk...

nåja vi flickor gick över till kiosken och stod o små snackade med adde i kiosken där...alltid lika trevligt :p


sen tog vi en promenad till västra stranden...tror ja de heter...aldrig under mina tolv år här i halmstad vetat om den stranden:P hahah men den va la ok...lite läskig bara, va ju kolsvart ute :p

Sen Gick jag och tvillingarna hela vägen hem :P vi märkte att vi börjar bli förslappade igen så nu får vi sätta fart med tränandet ! ;p

hm hm...de ringde inte imorse om arbete:( jag som ville tjäna lite kosing idag!

nästa vecka kanske..? u never know höhö  


I really think that he should know, that his rythm's go go go ;)


Baka kladdkaka äre som gäller nu! Så kan inte bruush klaga  ;D mihi

herrå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se