What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 april 2009

gagagagasda

Av Mia - 29 april 2009 22:23

jag vetifan va ja ska göra med mig själv! e slut som fan men ändå icke asså, har för den delen inte orkat blogga någonting alls sen helgen...alltså har jg inte nämnt att de ringde mig i måndes och bad mig jobba på onsdagen (idag alltså) först mellan 9-13, sen ringde de mig igår me för att se ifall jag hade lust att jobba lite längre. Nämligen till 17.00 :-) Pengar som pengar och vem säger nej till det....Däremot så missade jag en exkursion vid tofta sjön...så ledsen jag var över det..jamenar, jag som ääääälskaaaaaaaaaaar att leta baggar i vattnet :P hahah pshhht yeah right.

Nej men jaaa....idag kan jag säga att ja va fucked up nervig asså! fick såndär nervösbajja också...såklart. >.<

men, kommer dit och frågar nån tjej om vart P.O var (chef I guess), visade sig att hon var ny och visste knappt hur han såg ut :P men vi letade oss bort till Mejjeri avdelningen där aj skulle va...där tog avdelngings chefen hand om lilla lilla mig... alla var trevliga, och jävligt många var nya! så va skönt att man inte va själv :D de mådde vi bra av ;) hahah

Visade sig även att de två killar som var på intervju om jobbet på Ica Maxi samtidigt som moi också jobbade den dagen! så man "kände" åtminstone någon där liksom, en tjej som gick i klassen under mig på gymnasiet hade sin praktik där också så de va soft... men, hade fan missuppfattat en liten sak :o

Rasten.

Jag hade förstått de som att man bara hade en timmes frukost, så då åt jag min lunch...vid elva tiden haha... tänkte liksom passa på eftersom jag trodde de va de ända man fick!

men näänäää, vid två-tre tiden frågar de mig om inte jag ocksååå ska äta lunch, vafan liksom! hahah

de lilla av min lunch som ja lämnat kvar va varmt och äckligt vem fan vill käka av den koskiten då liksom...iaaa. Sen hade jag ju redan förbrukat min timmes rast.. hade ju inte kopplat att man delade upp den i första halvtimmen till frulle och andra halvtimmen till lunch ...jävla schmaat

Nåja de tre sista timmarna gick låååångsamt som perkele! Var gris hungrig och jag hade fått äran att packa upp kakor, bröd och sånt där gott... :/ lid me mig ;p

ballerina kex liksom...och så får man inte ta :( och då menar jag ballerina kex i massor! fyfan :p

haha


har en massa rivsår också, papper kan va farligt .p hehe

så nej, en hel dag utan att va i de fina vädret, utan att ha ätit ordentligt och utan att få ha suttit ner under nästan hela tiden...och utan att få en ordentlig sömn (tack vare en kompis som ville jävlas och skickade över 30 sms på raken typ halv ett...jävla aber)...jag va fan slut! :P

haha

sen på vägen till busshållplatsen så vart ja tvungen att köpa nått o äta så fastna hos Adde vid emilia...ville ha kinderägg men blev en risifrutti istället :p se kom emilia förbi och då satt vi där..jävligt länge haha...efter ett tag kom även Twillfitsen me :P Marjan hade fått låna larsas bil så hon lekte rallytant typ :)

kom hem för nån halvtimma sen bara!


nej måste säga fan att de va en hyfsat ok dag :p


Imorgon äre valborg...ska försöka få hit roman :) saknar pluttaaa min


tjipp

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se