What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

söndag...och ja säger bara öland öland öland öland öland öland =D

Av Mia - 17 maj 2009 18:57

I'm in love with a fairytale :D


assoo assoo...kom fram till att min fot inte känner när jag drar ett gräs strå på den...e det normalt? vet icke men who cares?!


Väntar lite...drar ut på tiden, sen ska jag och Emilia till Maxi för att handla mat.. sen ska jag knarka skolarbete förhoppningsvis med P1 och P2, annars kommer våra lärare styckmörda oss ute i skogen på Öland och sen sprida ut våra kroppsdelar över hela Öfan och sen är det ingen som vet vart vi är...så chansen är väldigt liten att vi skulle bli upphittade (alla delar) för att sen bli ihopsydda på nytt...nej vi kommer inte överleva :/ huaa mig.

fuck


Vart ingen plåtning och styling igår...va lite synd eftersom jag hade jätte gärna velat gå på den..men men shit happens. Tycker mest synd om morsan som var tvungen att strunta i träning och avsluta ett möte tidigare pga hon skulle hjälpa mig med tvättning av linnen och sen hämta mig på stationen, men men :)shit happens och etc.


Va sjukt kul i fredes! :D dock så borde jag ha lärt mig vid det här laget att jag inte tål sprit, jag klarar av öl, vin och sånt...men inte sprit...inte vodka eller t.ex Fishermen :p hahah jävla balle. Fick aldrig komma in på krogen i Helsingborg...Tivoli va de tänkt...allt slog till i skallen på mig precis när vi ställt oss i kön..så vakterna sa till mig "du får nog ta och gå av dig ruset innan du kommer in" jag svarade bara med "jaaa, det blir jätte bra!" och vinglade förbi dom ut igen hahah :p så snälla Paul och Roman tog med mig till McD...där blev det ännu värre för mig och ja tror de flesta kan räkna ut vad jag menar. Så det blev till att åka hem och nana kudde :p


Nej imorrn sticker jag till Öland med min klass och två andra klasser..alltså totalt ca 70 pers :P Ska bli en upplevelse! hahah.

ska bo på vandrarhem istället för ute i stora tält i skogen utan toalett...som de va på våran första övernattnings exkursion förra terminen...den glömmer vi aldrig :p haha


nanaa...hmm annars? njet


Är as glad för att Norge vann...måst säga att jag har aldrig sett en hel Eurovision song contest utan att gå därifrån...men denna gången va de fan bra underhållning med bra låtar (de flesta iaf) och Norge...vår lilla Näcken pojke..tänkte på Robin Hood när ja såg han hahah...grymt bra låt iaf! Kan tänka mig att hela Oslo kommer stå och möta han på flygplatsen idag kl.11 på kvällen...eftersom han smart nog nämnde de inför publiken innan han skulle sjunga vinnarlåten ;)


Ska shoppaa nu! toodels

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se