What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Hej för fan!

Av Mia - 24 maj 2009 13:57

FAAAAAAAAAAN!!!

Missade castingen för hårmodeller igår! Den hade jag sett fram emot även mer än den senaste :S:S jävla aber!!

fuck fuck fuck..


nåja, har tvättat klart nu (i princip)

så sitter här, har fastnat vid msn, farligt de där... börjar nog bli nörd varning för min del :p

Ska röjja mitt rum, sätta upp trä persienner, få knökat in det "nya" skrivbordet...damsuga, dammtorka och...KANSKE måla några väggar...det börjar bli frustrerande att vara mig just nu. Jag är då fan latast i ... ? ja vad ni nu vill att det ska va, hela Hstad låter bra! :)


Thats why they call me mister Farenheit


hum hum..idag kommer fäjäldjajna hem från stugan.. de har spenderat även denna helgen där:p

Ska försöka ta och göra ngt nu! E grymt sugen på honungsyoghurt med Coco rocks, eller bara Cheerioz! :D mumma

hmm, ska nog våldgästa emilia och rasmus lite snabbt..hon har mina tamponger föfään (och halsduk, scarf, skjorta, cdskiva...säkert en massa mer skit:P)


sååå näää, nyttiga sysslor nu!


hejdå för fan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se