What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

the List

Av Mia - 25 maj 2009 23:21

Trött

trött

yaaawn

wtf

chicken-wrap

pommes med cheddar dipp

vatten

pappas tonfiskgryta med chilli

älskling a.k.a min alldeles egna Butte

Kung Fu Panda (x5)

min Nordea dosa

visa kort

Toalettstol

säng

papper och penna

drömmar om körkort och en chrysler <3

Bratz Power

rjaaauuuuuuuwlll

mobilbehovet

Skor

kläder

N-O-P-P-A-R-E

Dulpenis

Familjenis

snoppenis


Ingen riktig mening med allt jag listade upp precis...förutom att det är bland det bästa jag vet i livet ;D

Är förresten besatt av min nordea dosa...bara för att jag helt plötsligt kan beställa skit från internet...jag kan köpa tågbiljett över nätet och kanske få de billigare än på tågstationen :p u never know right? Riiiiiiiiiight!

Vet vad jag ska köpa till Johnny Ponken i studentpresent! haha!

ska bli kul!

:D

funderar att köpa ett linne på forever21.com....tror ja de va, jävla anüs va bra minne jag har...blir ju osäker på en själv :p

eller ett par pumps från Ellos :o har ju inte blitt av! :/ Blir nog pumpsen :/

Aboobabaaa

annars?  JAG MÅR BRA

är trött, invalidiserad och allmänt trött

vet inte riktigt vad som händer i livet, jamenar...Kåren kommer tydligen inte va på onsdag..utan självklart på lördag då de har bartömning :O:O

självklart, är man inte där...ska till min lilla Butte i LA :D


Jag och roman ska kanske till Budapest i sommar :) en weekend bara...sen är ja sugen på Tyskland, Polen och en sväng om över hela västkusten in sveeden ;9

Är sugen på usa... hmpf funderar risigt mkt på att boka tid hos Miami ink :P Ska tatuera in Ami's autograf på nått fagert ställe :D


nu ska mammsen sova, sitter i deras rum eftersom jag inte orkade starta upp min dator för att (bara) betala räkningar, Med min sprillans nya dosa! :D ^^

onödig tid jag skulle slösat annars.

så bonne nuit å ciao

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se