What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

whats poppin

Av Mia - 26 maj 2009 09:36

äsh, gomorrn skitungar :)

när fan ska de bli 25-30 grader varmt och vindstilla??!

ska flytta in i landet fan :p

nänää

e tisdag, vetifan va som händer..känns som om mitt minne har gjort en omstart sen gårdagen :P om jag inte minns fel så skulle ajg och magda springa någon gång typ nu, vilket vi inte gör :P martyna skulle till sin chef kl tio, och Maggy och jag skulle till emilia och fixa hemtenta och tenta...och ha skooooj :D ähh... vet bara inte näär det ska bli av?? :O  wtf

fick tag på min arbetsgivare igår, hon visste inte att det var mig hon pratade me xD ringde ju angående DHL jobbet...sååå när ja fått fram mitt underbara budskap så frågar hon : och vad heter du då?

... schmack!

fast när man berättat vem man var så va de bara "Jahaaa! Nämen hallå Musakka!" :p

har beslutsångest igen förresten :) funderar mellan tre-fyra linnen eller ett par pumps....vet ickee vad jag ska ta....max två linnen blire ju isf, men då hade de vart najs att ha några heting klackar till liksom...väfäään! blir nog pumpsen :p gillar den här bloggen...hjälper till att lösa problem i mitt liv :)


nu ska ja äta flingor, epilera armhålorna och ringa å väcka emilia

Blev utnämd till hennes väckarklocka igår haha

känner mig hedrar som fan :p


tjipp o hojj bajsbarn :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se