What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

OK, nu börjar jag få nojja

Av Mia - 27 maj 2009 22:26

Satt och klurade på ekologi anteckningarna..när det slog mig, jag har inte alla! Jävla skit!

Tur att jag har fått två häften med frågor och svar som innefattar alla föreläsningar som vart :p Men är fortf nojjig:p


Emilia,Magda och jag (marjan oxå är med, vet inte om hon vet om det än bara:P) köpte en stress tutte till adde...en skämtpresent, han fyllde år för inte så länge sen ^^ Men de va rätt spontant faktiskt haha, Iaf för lilla mig :P hade helt glömt bort att vi tänkt tanken innan! Fast då skulle de va ngt lite värre, detta va ju typ kritor för en femåring om man ska räkna med grovhetsgraden :p haha

Nej men han blev la glad...Vi skrev ett s.k julklappsrim! haha vi gick in för det!

Tror de va nått i stil med "Adildo, din lilla slyna, här får du en dyna, som du kan krama (klämma?! whatever) när du känner press efter en diss på krogen"...hmm, bla bla bla kommer inte ihåg  ... " //dina älsklingar, Ligan BRATZ POWER      Ps, släng ej annars kapar vi k*ken på dig, ditt lilla äckel"

:D

haha detta, gott folk, är våran Underbara humor! :D

Och vet ni vad? Han kunde inte gissa vad det var för nått ... haha :P


Men jaja, vill ni veta en sak till? två dagar till och sen sitter jag på tåget till min älskling! Lycka !!


Ska fortsätta plåga mig själv med ekologifakta, mår inte bra :(


Micke ma Homeboy da Bruush & Moi va ute å sprang imorse förresten! :D


Arrividerci

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se