What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

Halsfluss?!

Av Mia - 28 maj 2009 20:12

Martyna har fått halsfluss å jag drack ur hennes cola igår...Damn!

Hmm...har pluggat ida, vart hos emilia, hämtat dricka(vin+Xcider...skulle tatt en öl ist :/ ), gott en jävla sväng runt centrum -> sturegymnasiet -> kattegatt..där posten ligger...för att får reda på att de inte e rätt ställe för Magda att betala sin bussbiljett till Polen.. Aboo

nåja klev av bussen här hemma lagom för att regnet skulle börja falla, tjohej!


så, nu har ja käkat ärtsoppa&pankakor och kollat på filmen Harold..andra gången nu :) kom fram till att de är en jävligt tyst film :S men bra ändå,,lite små rolig sådär. Ingen familjefilm i varjefall! Inte för min familia, först gick mamma...och sen gick pappa.. haha wow :p bara micke picke och ja kvar, knappt! Hade lust att gå iväg hela tiden men orkade inte röra mitt slappa arsle bara :p


Tenta imorrrn... hua. :/


Sen blire tentafest, eller förfest ivarjefall! Krogen därefter, ska göra det så billigt som möjligt:P ska lägga undan lite cash nu till följande månads räkningar :/ Mår fan inte bra nu asså hahah. Lid med mig!


Ska till Ica nu, med twillsen...sen plugga vidare och se hur mkt ja kommer få sörj-dricka imorrn på natten :p


tjipp!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se