What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

EfterTenta-fest...till för att sörja :P

Av Mia - 29 maj 2009 16:39

Hade ju tentan idag... hmm, e faktiskt överdrivet glad över de! Även fast jag antagligen bara kommer att få Ig :P haha

Först stack Magda, sen Marjan, Jag och sist Emilia...den duktiga jäveln :P blir förvånad om hon inte får godkänt asså :)

Gav bort min billiga mjölkchoklad jag köpte igår för fem kronor på netto också,, den va jävligt äcklig enligt mig, smakade russin (Vilket jag finner otroligt motbjudande) :P hahah

men men...gick till Adde medan vi vänta på att Milia skulle bli klar med sin tenta :P så där va vi ett litet tag, tänkte signera hans tutte, fick vi inte tyvärr...mkt besviken blev jag :(


...Mar va tvungen att sticka tidigare, ja stannade kvar lite hade tänkt att visa emilia vart swebuss bussarna stannar, såå...när ja ändå höll på att va snäll och göra mig själv till nytta bestämde jag mig för att gå hem.

Händer aldrig igen, inte med stickad tröja och de är kokhett ute åtminstone.. Never ever :P fick ångest efter halva vägen, då jag insåg att jag hade en jävla bit kvar. Tänkte hoppa på bussen därifrån ist. Men nej, då fick jag ångest över hur jävla lite pengar jag har kvar istället. Så blev att kämpa vidare! hahah

När jag äntligen kommit så långt som till dörren till huset, satte jag mig istället på bänken brevid:P haha, orkade verkligen inte rota i väskan efter nycklarna så ja kunde låsa upp...så japp! där satt jag! ett bra tag också innan jag tog mig till soffan för att leka död i en halvtimma :p vaknade upp av att, ja, mitt bakhuvud hade somnat.. (?) :D

Lite äckligt..  ^^


Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med en jätte god Body Butter, Body America med doften "New York Cheesecake with an edge"..alltså: Vanilj och Jordgubb :P haha

Älskar den! sitter och sniffar på min hud konstant :D

Ska köpa tågbiljett strax, sen packa lite snabbt, tömma och fylla diskmaskinen...äta lite och sen beger jag & Marjan oss till Magdas jobb för att hämta henne...sen sticker vi till en eftertenta-fest ngn stans i Linehed :-D Låter kul! stackars lilla ploppen Mar som får va nykterist ikv ;)

mohahah


Baba!


bara några timmar kvar baby :) <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se