What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

Rubrik saknas

Av Mia - 30 maj 2009 17:17

ey yo, hoe...bre shizzle ma dizzle fo rizzle haha


hittade en fin sötsak på JC CenterSyd ida! Fuck fuck...jävla olägligt att jag inte ska ha pengar! Har inget  i min garderob som liknar den, den satt bra också! Detta är anledningen till varför man ej ska gå i affärer när man e fattig...och jag lär mig aldrig :D mohaha

De har öppnat en ny skoaffär på centersyd! tyskskit...jävligt bra skit också :) Sexiga fräsha skor! Och väskor :) Till billiga o bra priser;D

Sååå...precis när jag och roman bestämmer oss för att gå (pga ångest över ens ekonomi:P) kommer personalchefen fram till än och säger "Heeej!" Då va personalchefen en kvinna som jag å Magda jobbade med på TT-line! hahah...hon verkade trivas med hennes nuvarande jobb...hade köpt 7 par skor dagen innan, och ja...kan tänka mig ännu mer vid andra tillfällen :P

För er som ej vet eller icke har förstått så ja, jag är hos älsklingen :D mihi!

Vi var i Hbg å kollade på Impreza Subaru, sportmodellen...lutar åt att de blir den... :D (Grymt?! Naeee! inte alls!)


nu ska ja å bebe ut i solen och spela boll :D:D 


schüssi!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se