What a Twist

Alla inlägg under maj 2009

Av Mia - 23 maj 2009 23:36

nu e jag lycklig, harmonisk... in peace :p

haha

har sett Kung Fu Panda...för typ fjärde ellr femte gången nu!

Såååå...nu blev jag på rita- och skriva humör :p

Saaaaaamt, inspirerad till att sträva efter mitt mål i livet!

Jag har bestämt mig (för stunden) att flytta till Kina, bygga ett satans stort jävla tempel liknande hus någonstans uppe i bergen... det ska va as grymt och vackert där ya know ;d och där ska jag utveckla min egna Kung Fu stil...Kung Fu á la Mia Challe da Mus, och den ska gå ut på att lära sig livets bekvämligheter! Alltså, inte stressa upp ur sängen på morgonen som exempel då :)

lite långt namn...meeen, I'm working on it ;)

chillnani

Är iaf min nya favoritfilm... och Bruush...och pappas med tror ja! han som insisterat de tre senaste gångerna till att se filmen :p


Mensvärk, mensvärk...oo blodet droppar

F********************* va jobbigt!

Nåja...kan ju dra lite snabbt om vad som hände igår :D

Va ju friidag, såå.. jag damsög lite här hemma..dammtorkade också! jag gjorde lunch vid typ fem tiden på eftermiddagen till micke picke och mig, det blev äppelpankakor med någon lönssirapssås som jag gjorde till. Det var snuskigt onyttigt gott! fyfaaaan :Dskulle nästan tagit en bild...hahah bara för att!

tog däremot en jävla tid att göra dem där små mini pankakorna, hade ju aldrig gjort det innan och receptet va lite annorlunda än vanligt pankaksrecept :p men, är man pankakskung så är man! Det blev ju underbart gott, så det säger sig självt egentligen ;)

hmm nåja, jag & Twillfitsen tog oss till Emilia vid typ åtta halv nio tiden tror ja! Gick in och terrade Adde lite i kiosken, Ibra också lite grann :p övertala dom att komma över sen till förfesten! Vilket de gjorde, sen kom även totte från TTline med sin polare Tim också! Va riktigt trevligt att se dom igen :D e ju inte allt för ofta! Fick se ett videoklipp han spelat in under en av alla hyttfester vi hade på Peter pundare båten. Nästan så man saknar det nu :o

hmm men men, jaja, efter lite kortspel och att emilias matta blev dränkt av vin och öl så tog vi oss till tre hjärtan! behövde icke visa legg denna gången! Woho! hahah...inte ofta det händer:p kände nog igen oss antagligen.. fast ifs, Marjan va tvungen att visa id..även fast tvillingen magda slapp ;)

va riktigt kul! träffade massa folk man känner denna gången med...as usual kan man ju säga :) tog en sväng till Asian palace med Marjan också, tog en öl och sen back till tre hjärtan :)

Sista bussen hem, sen va de nästan direkt krash i sängen, ni anar inte hur underbart de va!

såå idag, har man bara slappat med totte, tim, magda och marjan :) käkat på Max...testade den nya salamimålet...underbart god, helt klart en ny favorit där :D


sen sen sen sen sen sen sen....ååå va ja hatar det här, nu blev det tråkigt att skriva.. :p somnade lite vaknade upp till waterboy sen gjorde brorsan och jag käk...micke gjorde sin berömda köttfärs, helt jävla underbar blev den! :D


Nu orkar jag icke mer! haha

gonatt :D


älskar min Gavnopojke :D

(gavno=bajskorv på russki)

ANNONS
Av Mia - 21 maj 2009 11:29

woah!

de va trevliit där :P mina klasskompisar skrattade åt mina tre böcker jag hade med mig om fåglar, insekter och växter (Typ barnens bildlexikon...) haha

Nej men lärarna hade sagt till en att ta med om man hade...och ja hade :D hahah

däremot så hatade jag att åka buss så länge som vi gjorde...fyra timmar! utan stopp på vägen dit! Kunde inte ens sova på bussen :(

fast de visade hipp hipps julevangelium på tv apparaterna....och nu e jag Tiffany Persson enligt Mag o Mar...Emilia fick va grymma Angela :P haha

fan ska se de avsnitten igen!! I have to, I need to ;)

men men...vi spenderade onödig tid på Alvaret när vi kommit fram och instalerat oss. Efter det så hade vi några redovisningar..tro det eller ej, men jag börjar nästan tro att jag & twinsen kommer få godkänt! :D

Men egentligen kunde man ju räkna ut det....jamenar, är man bäst så är man haha (Stoort ego)

På kvällen bänkade vi oss utomhus, drog på musik från jockes dator...spelade kortspel och drack...drack vin och den där äckliga danska vodkan som jag inte ens har lust att komma ihåg va den heter. iek.

Jag och Emilia fösökte gå och lägga oss flera gånger den kvällen...men varje gång hände något som vi ville vara med på :P Slutade med att det blev fest i några grabbars sovrum, där vare folk och musik och sprit....överallt...golvet var riktigt mysigt efteråt kan jag tänka mig :p men efter att någon hade klagat lite så blev det en promenad ut i friska luften...fanns ju kossor som strosa runt på Alvaret och som antagligen sov vid den tiden, haha yes..exakt, behöver jag säga något mer? ;)

haha

Vi tänkte iaf välta kossor, eller snarare de andra..jag var mörkrädd och ville gå och lägga mig:P Emilia också haha ^^ men de andra som stannade välte aldrig de stackars stora liven heller, risken att trampa i koskit var större än att man måste pissa på morgonen :p

Men men...slapp baksmällan! däremot så hade lärarna fått ta emot endel klagomål från ägarna som i sin tur fått klagomål från andra som campade där. lite tråkigt, men jag förstår på ett sätt...vi va ju inte tysta direkt :p hehe

så jag och mar städade lite...hon damsög köket, korridoren och vårat egna sovrum medan jag dammtorkade lite här och där :p kan ju säga att de va jävligt mkt skit överallt :p så vi fick lite bättre samvete efter det :p passade på att sola lite! Fick sen åka på en guidning på eketorps borg...som en hemtenta ska handla om också. yeaaay.,,

blää va tråkigt de är att skriva om vad man gjort...Jag ORKAR INTE. så tänker bara säga att tisdagens kväll va la lugnare och segare. va gött att komma hem på onsdagen!


Så nu ska jag äta upp frukosten som stått framme för länge :p ska tjata lite till på Bruush om att han får gå upp nu..sen ska jag ringa min arbetsgivare om mer jobb..på DHL :) är fan dött med jobb på Maxi just nu..bara jobbat där en gång.. känns sådär, med tanke på att jag har räkningar ja ska ha råd att betala i sommar :s vill tillbaks till förra sommarn då man tjänade minst 14 tusen per månad...sista månaden tjänade man 22 tusen. till och med mer pengar än Älsklingen tjänade då ;D de ni! hahah

Ska till jocke ötzi också...måste hämta mina högtalare innan ja glömmer bort dom helt :D saknar dom! och min dator!


hejdå, jag orkar inte mera...idag är en sån dag då man bara vill vara, och noppa ögonbrynen! såklart!


fan va mkt skit jag skriver haha.


tja då

ANNONS
Av Mia - 17 maj 2009 18:57

I'm in love with a fairytale :D


assoo assoo...kom fram till att min fot inte känner när jag drar ett gräs strå på den...e det normalt? vet icke men who cares?!


Väntar lite...drar ut på tiden, sen ska jag och Emilia till Maxi för att handla mat.. sen ska jag knarka skolarbete förhoppningsvis med P1 och P2, annars kommer våra lärare styckmörda oss ute i skogen på Öland och sen sprida ut våra kroppsdelar över hela Öfan och sen är det ingen som vet vart vi är...så chansen är väldigt liten att vi skulle bli upphittade (alla delar) för att sen bli ihopsydda på nytt...nej vi kommer inte överleva :/ huaa mig.

fuck


Vart ingen plåtning och styling igår...va lite synd eftersom jag hade jätte gärna velat gå på den..men men shit happens. Tycker mest synd om morsan som var tvungen att strunta i träning och avsluta ett möte tidigare pga hon skulle hjälpa mig med tvättning av linnen och sen hämta mig på stationen, men men :)shit happens och etc.


Va sjukt kul i fredes! :D dock så borde jag ha lärt mig vid det här laget att jag inte tål sprit, jag klarar av öl, vin och sånt...men inte sprit...inte vodka eller t.ex Fishermen :p hahah jävla balle. Fick aldrig komma in på krogen i Helsingborg...Tivoli va de tänkt...allt slog till i skallen på mig precis när vi ställt oss i kön..så vakterna sa till mig "du får nog ta och gå av dig ruset innan du kommer in" jag svarade bara med "jaaa, det blir jätte bra!" och vinglade förbi dom ut igen hahah :p så snälla Paul och Roman tog med mig till McD...där blev det ännu värre för mig och ja tror de flesta kan räkna ut vad jag menar. Så det blev till att åka hem och nana kudde :p


Nej imorrn sticker jag till Öland med min klass och två andra klasser..alltså totalt ca 70 pers :P Ska bli en upplevelse! hahah.

ska bo på vandrarhem istället för ute i stora tält i skogen utan toalett...som de va på våran första övernattnings exkursion förra terminen...den glömmer vi aldrig :p haha


nanaa...hmm annars? njet


Är as glad för att Norge vann...måst säga att jag har aldrig sett en hel Eurovision song contest utan att gå därifrån...men denna gången va de fan bra underhållning med bra låtar (de flesta iaf) och Norge...vår lilla Näcken pojke..tänkte på Robin Hood när ja såg han hahah...grymt bra låt iaf! Kan tänka mig att hela Oslo kommer stå och möta han på flygplatsen idag kl.11 på kvällen...eftersom han smart nog nämnde de inför publiken innan han skulle sjunga vinnarlåten ;)


Ska shoppaa nu! toodels

Av Mia - 17 maj 2009 01:42

jaja skriver mer imorgon ja kraverar nu hej hej

Av Mia - 15 maj 2009 21:01

Åkte till roman idag, Sofie har ju fyllt år och vi ska fira flickan ;)

såååå...förutom att jag fick betala onödigt mkt för min tågbiljett (har bara 50kr kvar av mitt studiebidrag) så sitter jag här och väntar...roman har somnat, fast det förstår jag...jag är anledningen:P hahah hmm,  nejmen vi väntar på hans bror och en kompis...Får fan skuldkänslor...skulle vart på förfesten för en timma sen >.< tar det ännu längre tid funderar ja fan på att gå dit själv :p

Imorgon ska vi påden där fotogrejen också! ska bli spännande :)


är sugen på en twix glass till... ska jag? or not? jo! jag ska! haha kommer käka upp alla älsklingens glassar snart :p

meeen, sover han så lider han inte av det fören han vaknat ;D


ciaoo

Av Mia - 15 maj 2009 10:13

fan va ja har haft många drömmar inatt...en va inte så trevlig, de andra va fan awesome!! ja va grym i dom drömmarna! :D min familj hade en massa gripar..dom va säxiga ;) sen kunde jag hoppa och flyga...leka akrobat...däremot så va min pappa elak och gillade att döda folk :p hahah

så när jag ville fly från han så hittade jag en magisk plats...var däremot tvungen att säga lösenordet till den där boken så jag kunde komma dit...lösenordet var "Marshmallows" hahaha

 sen hade jag två onda brorsor och en syrra som verkade va normal och en halvsyrra som blev gravid. :o haha hmm...ja diggade den drömmen ...


nej ska ta och äta frukost nu! Ska till Student consulting vid tolv, de ska ha något möte för alla konsulter och så vidare, där vi ska få planera en företags fest som ska vara någon gång i juni... :D :D ska bli kul!


hmm nein, nu så skiter ja i det här så herrå era kanin skitar :)

Av Mia - 14 maj 2009 22:24

jag är trött....jag känner mig ensam, sitter här helt själv och saknar roman :/ vill gå ut på promenad också men Marjan den lilla polacken ringer aldrig :/

Förresten....haha, råkade kolla på uttagningen inför Schlager....tyvärr älskling, Men lettland sög rejält asså :P hahah

Däremot vart ja förvånad över hu bra Norge va!... kan till och med tänka mig att lägga min viktiga och kungliga röst på dem när det är dags..om jag ens kommer ihåg att kolla :p hehe

Nu sjunger Serbien i repris...tror de va serbien...den stora tjockisen med afroo hår där utväxten va mörk och resten platina blont :p Jag diggade han!! haha

ahja...Arash gjorde mig besviken.. :(


Så, nu mår jag lite bättre! va faktiskt lite ledsen innan! Kommer antagligen gå skit på projektarbetet...har knappt tid till det och de ska redovisas på måndag. :s


Nej nu ska jag se vad jag kan göra åt mitt liv! :D


chillnani

Av Mia - 14 maj 2009 09:32

ja då har jag förlorat oskulden till min första snabbisfylla... haha, eller rättare sagt jag och Marjan har ;)

haha, va sjukt kul faktiskt! Vi skulle inviga våra overaller inför nollningen!

Så vi gick inom Emilia och hämtade henne :d, sen tog vi oss bort mot smålands nation med ett stopp hos adde och köpte godis så vi skulle överleva resten av dagen :p haha

Jocke hakade på också! Va riktigt kul faktiskt, va fan länge sen man såg han kändes de som :S

Så ja..när vi kommer dit så har straffmästaren, sergeanten, mamman, pappan och generalen (I think?) gjort om ett utomhus bord till sprit bord...Vi tänkte att de va till dom eftersom stabben skulle förkröka och sen utgång senare på kvällen... men icke!

Det första som jag, Marjan och Lina fick göra var att rulla i sanden med ovvarna, för att de sen skulle komma och hälla cider och sånt över oss:p sen skulle vi leka bacon och köttbullar hahah, låter la spännande va ;) hahah.

sen kom en tävling! Woho!

de la ut tre plastglas med 54% sprit i till oss var...meningen var då att den som dricker upp snabbast vinner och får ett pris...vilket var ett till glas av den där spritblandningen....som faktiskt smakade hyfsat:P Va glögg i den så  ja gillade eftersmaken... mumma ;D

haha men jag måste erkänna att vi alla tre kände av spriten direkt efter tävlingen :P hahah...jag hade ffs inte käkat ngt mer än frulle också :p

Sen forsatte lekandet med mer dricka ;d fick godis också! Lite iaf;D de bästa var ändå när vi fick kladda ner varandras ovvar med målarfärg! sen erbjöd sig en tjej att vi kunde gå in till henne och tvätta av händerna....måste säga att de inte va så lätt :P haha de va fan en liten toalett och ja vet inte varför men alla tre skulle in där samtidigt...de va målarfärg på duschdraperiet, på väggarna...över hela handfatet osv när vi va klara :D

Jag och Marjan lekte tafatt också lite under tiden, med Jocke, Emilia, Magda och Ibra haha jamenar.... förstår inte varför de sprang ifrån oss när vi bara ville ha en kram? Är ju inget fel på två fyllekärringar som luktar och är nerkladdade av ägg blandat med sprit, målarfärg, cider, öl och vetemjöl...som dessutom kommer ragglandes efter en ;)

Oh what a glorious day ;) hahah

Sen fick Emilia stå ut med Marjan och Mig hela vägen från Nyhem.. hem till sig eftersom jag och Mar hade bestämt oss för att våldgästa Adildo haha :) ja sov lite i hans soffa också ^^ va rätt gött, men fan asså.... jävlar va ostabil man var! haha

Så stabben hade nog lyckats me sitt uppdrag för helvete va kul det var! Och har nog aldrig vart me om en sån jävla snabb fylla, som gick över så jädra snabbt också :S efter att jag ätit den godaste blodpuddingen med kolstuvning jag någonsin käkat(Obs, jag gillar inte den maten så jätte mkt annars) så duschade jag och tog en kort promenad med Meggy och Twillfitsen kl elva typ :p då hade jag nyktrat till...och led av skallebank ffs.

men annars då? Jag vaknade bra idag:) drömde en massa kosntiga saker också haha...för sjuka för att ens nämna här...men ja, underhållning va de  ;)

Idag ska jag greja med ett arbete, gå på föreläsning och sen träna Afroo dans. Ska bli riktigt kul! Testade på det i December förra året, hade tänkt att fortsätta med det så fort jag kommit hem från Roatan. Ja, nu...sisådär 5 månader senare så gör jag det ;) haha....så mkt hände med min beslutsamhet :p


Ska käka frulle nu :)


-förresten, läste min kusins blogg innan (

http://evelinakloth.blogspot.com), blev så jädra sugen på att göra en till resa, Till USA, inte nog med att vi åkte med morfar&Olivia till Roatan träffade Olivias släkt och fick se hur deras liv såg ut där borta i Honduras utan jag vill hälsa på de gamla människorna och se hur deras amerikanska liv ser ut i New Orleans också... ...hon lyckades faktiskt göra mig avundsjuk den här gången min lilla kusin...så om du läser det här inlägget Evelina...fuck off! haha ;)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se