What a Twist

Alla inlägg under maj 2009

Av Mia - 12 maj 2009 09:53

asså...ee vah.

hamlar alltid här när jag borde göra nått vettigt :S

hahah...nåja, utav min s.k att göra lista igår så blev ej mkt gjort :p haha

tränade på Nautilus och käkade frulle... ja...vi gick inte ens till skolan :p :$ förlååååt ! :(

men men...vi tog oss till stan, åkte inom Emilia...där va de ingen som öppnade, så vi ringde Rasmus bara för att vara säkra på att hon va hos han och inte låg död i sin lägenhet :P haha... stackars tjejen har ju nämnt de några gånger ;) Men hon levde! är sjuk och är hos sin karl och myser...antar jag haha ;) nej men ja...så då vare en liten stund kvar tills vi skulle behövt gå till skolan, så vi våldgästade Adildo. Där fastnade vi en bra stund...väldigt bra stund om ja ska va ärlig :D haha typ vid fem tiden gick vi därifrån...fast vi hade trippat inom stan lite och så undertiden också. men men vid fem tiden så gick vi  och tränade med Ibra...lr ja, om man ens kan kalla det träning. hahah. har lite träningsvärk iaf! Och vi lyckades skriva upp oss på Afroo dans :-) woho! så på fredag...DÅ kommer jag ha träningsvärk!


Nej nu ska jag käka..och försöka komma ihåg vad de va för annat kul jag skulle göra...


herrå!

ANNONS
Av Mia - 11 maj 2009 10:33

Hehe är rätt fint väder ute... synd bara att det blåser!

E lagom negativ just nu, har ju lyckats haft sönder min dator...min alldeles nya lilla acer :( haha

eller ja tror jag har haft sönder den...det blev blue screen och sen stod det en massa siffror och "fatal system error" och "system shutdown" eller liknande iaf:S hahah...känns så jävla lyckat! Allt tekniskt ja tar på går antingn sönder eller så försvinner det :P min iPod försvann nånstans mellan Roatan och Atlanta typ och min Sony Ericsson som jag köpte i somras på bussen haha:P allt annat tekniskt som tre kameror, datorer, mobiletelefoner, tv's, högtalare...ja u name it, de har iaf gått sönder :P

såååååå...nu får ja dras med min gamla dator som inte har trådlöst internet så jag får sitta med den på golvet för att mammas internetsladd inte räcker längre :/

jobbigt...dagens i-lands problem vettni.


Dagens att Göra lista:

1, fixa tvättmaskinen

2, epilera armhålorna

3, käka frulle dull

4, ge tebax morsans sladd... :/

5, ringa morbror Peter om jobb på hans restaurang i Hamburgsund

6, gå till den jävla skolan

7, träna på Nautilus :)

8, fixa klart mitt rum!..(asså damsuga och damtorka för att sen kanske hinna måla lite:P )


that's it folks!

baabaa

ANNONS

:D

Av Mia - 10 maj 2009 23:48

jag ooooooooooooorkar icke skriva något....förutom att de har vart en trevlig helg, vart med roman, kollat på bilar och hittat mig en chrysler så när jag har vunnit en miljon kronor kommer jag kunna ta körkort, köpa bilen, ha råd med  bensinen och annat, vara glad, köpa fina kläder ;) hahaha och...klippa mig! woho!

åka lite överallt i världen också...

Tänk om man var så äckligt rik :pSolat solarium idag! Såg en gul Lamborghini körandes idag när jag gick till Meddo...då kände jag mig ännu mer fattig :o

Snygg va den....fan!


ska sova nu, finns inget annat vettigt att göra ^^


babaAv Mia - 8 maj 2009 14:14

tjipp! Ska precis till att börja röjja i mitt äckliga rum..kanske till och med kan få målat klart det nu under helgen! :P

fast gör två saker samtidigt...ska nämligen fixa datorn också, märkte att jag kan göra det själv :) bara jag följer handboken som följde med fanskapet när jag köpte den! :) hehe jobbigare än så äre ju inte...säger dom.

Men blir inte förvånad ifall jag skulle ha sönder datorn i samma veva :p


annars? ska damsuga övervåningen här hemma också, duscha av mig och dra på mig lite roliga kläder :D

har förresten beställt ett par svarta pumps och en snygg t-shirt från ellos! Va jävligt bra priser på dem...skorna kostade runt 130 kr och tshirten kostade 49 kr :p hehe så det är en bra anledning till varför man köper nytt till garderoben! I sådana situationer kan  man inte välja att strunta i köpet :P fan va ja uppmuntrar mig själv just nu till att jag ska va glad över köpet... hahah vet ju innerst inne att det är pengar som kunnat gå till ngt annat :P haha


Hatar förresten människor som ska lägga sig i saker som de absolut inte har med att göra eller få för sig att de är ens mamma och tro att de kan bestämma hur ens liv ska se ut, och folk som tror sig veta "sanningen" när de inte på något sätt i världen skulle kunna det. Fuck u, ni är löjliga och borde växa upp. det går mig på nerverna att få förklara saker och ting om och om igen...och nej detta är inte riktat till en/några personer utan till alla som beter sig så eftersom det är så jävla många som inte har ett liv utan måste leka blodigel på andras. Okej okej, Hata är väl ett starkt ord...så man kan väll säga att jag avskyr sådana personer! :-) Ville bara få det ur mig

 ^^,


sååå nu när jag sagt vad jag haft inombords ska ja väll sätta igång med lite sysslor á la mias rum :) Vill ha lite fint här tills bebe kommer :)


tjaarå!


Ska till Emilia sen kanske också..om de nu e där folket ska förfesta/festa:)

sen kommer älsklingen och hämtar mig så sticker vi hem och myser ;)

så det kommer bli en bra kväll :D  mihi

Av Mia - 8 maj 2009 07:51

kul kul, alltid lika kul att få reda på vilka som läser min blogg..haha


kunde gå upp när mobilen ringde imorse...va änna på tiden! E fan däremot grinig som perkele...vaknade på fel sida antagligen ^^,

men att jag är grinig har inget att göra med att jag inte ska vara hårmodell. Eftersom de va mitt egna val :p

Jag är amatör, eller inte ens det haha och så när jag gick dit till den där salongen vi skulle vara så har de klätt upp och gett skor(typ 11cm klackar) till tjejer som e smalare än mig och som var minst 170. asså, jag kände mig fan fet jämfört med dom där tjejerna haha, och jag vet att jag är då lååångt ifrån mullig ens en gång :p

nej men...ja, de var verkligen skit snygga tjejer de där, om man bortser från hur jävla smala de var, men ja....de såg änna ut att vara proff modeller, hur de hade sminkat sig och fixat håret redan innan de gått dit.

Och så kom då jag, bara fönat till håret så lockarna blev mer framhävda och lite naturligt smink... my ass hahah.

:P

Fjollor var de också...alltså fjollor som i "JAG jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag är snyggast"...okej förutom en tjej...hon såg rätt snäll ut faktiskt :P Jävligt nervös också hehe men men.. hade ingen lust att spendera en hel helg med dom faktiskt :S

Så resultatet blev att jag gick till Emilia lite grann....blev en längre stund än jag hade tänkt dock ^^

Gick ut på en liten promenad sen med M&M...hade väääldigt spännande och hetsiga diskussioner där ;) hahah

Idag äre skola...och älsklingen kommer till Mig :) va länge sen jag va hos han nu däremot :s


hm... what else? Sitter här och ska äta mitt jävla ägg. Einar.

Är på ett väldigt sarkastiskt humör just nu. Är inte direkt positiv optimist utan mer en negativ optimist hehe

weaaash...

sjaaas!

Av Mia - 7 maj 2009 21:56

pankakor som stått ute nån timme, fan förjävligt smakar de! :s dricker hellre en massa mjölk... ska nog slänga skiten ...


herrå


<3roman

Av Mia - 7 maj 2009 15:54

uääuu... Har nyss vaknat till liv!

Efter skolan idag så käkade jag och brydarna på Asian...deras luch buffé e underbar!! mumma! ;)

Sen fick vi ju rabatt också :P haha rätt bra rabatt också :O nästan så man skämdes... haha, fast bara till att tacka och buga eller va man nu säger.


stack hem sen och somnade direkt :p blev väckt av Magda bara och lite sms men förutom det sov jag as gott ...halvsov ett bra tag också, alltså precis så som det ska vara för att de ska va perfa ;)

haha jobbigt, kan inte koppla någonting just nu, hjärnan har nog inte vaknat än^^

(bjuder på de..)

hmmm...annars då? JO!! ska tjata på emilia om en viss bild jag vill ha! som jag msåte slänga upp här ;) haha

och ska ta något att äta igen :)

Smakade förrsten sushi innan! eller smakade och smakade... fjärde gången jag "smakar" nu :P

Kände mig som Dessi eller vad fan hon nu heter,...fjollan som skriver blogg iaf... hon har ju bara "provrökt 10 ggr" hahah tröga fan.

Ta de inte personligt ;)


Men aa sushin då...har fått kväljningar varje gång jag käkat det innan...men nu va de ju skit gott! Nästan så man ska börja med det? :S

 ne nu ringer roman :)

puss dåh!

Av Mia - 7 maj 2009 08:23

hmm vad ska jag säga..?? sovit hyfsat gott inatt också.. är bara så förbannat jävla trött på mornarna så de e fan problem att gå upp asså. Brukar inte vara så :S

Ikväll äre tillbaks till den där frisör salongen, vad den nu hette, och träffa Stylisterna från New York. Så får vi se om jag är bland de 6 tjejer de vill ha som sina hårmodeller! :) Hoppas kan man ju alltid.

Kommer däremot skita på mig när ja ska gå catwalken... hahah


Känner mig faktiskt väldigt nere nu på morgonen... har inte träffat Roman på jätte länge, och kommer dröja ytterligare en vecka innan jag får se han igen. Önskar att vi hade kunnat bo i samma stad åtminstone :/ sååå...min lösning är som så att jag tycker att man ska flytta hela Landskrona och slå ihop den med Halmstad :P LA e inte så hemskt som alla tror faktiskt;) Kan till och med vara riktigt fräsht där ibland! hehe believe it or not.


Nej nu ska ja panik borsta tänderna och sen springa till bussfan.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se