What a Twist

Alla inlägg under maj 2009

Av Mia - 5 maj 2009 22:03

Idag är den dagen då Bratz ligan blev känd för allmänheten...eller ja...en liten del av allmänheten.. hahah

fick ett barbie/Kinder ägg av Ibra idag...egentligen inte av ngn anledning alls,,hade bara sagt nån gång att jag ville ha ett haha.. så jallafall! Alla vet ju att man får en överaskning i varje kinderägg. Min överaskning var (eftersom detta va ett barbie ägg) såklart Bratz-gnuggisar !! hahaha

fyra Bratz snyggingar; En blond, ljusbrunett, två mörkbrunetter varav en hade lite rödare nyans i håret... alltså passade varje gnuggis in på mig, emilia, magda och martyna! hahaha helt underbart!

Så vi satte våra fejk tatueringar på höger handled med en massa gnuggis accesoarer till :P as snyggt;)


Sen sprang vi över till kiosken...då kommer det en sliten Adde ut (spelade fotboll igår vi tjejer mot han och Ibra...haha blev nästan jämt!) ur deras "personal rum",  lr va man ska kalla det, och när vi ställer oss i en halvcirkel runt han börjar han få ett lite skrämt ansiktsuttryck, han hade ju ingen aning om va de va frågan om, så plötsligt skriker alla vi tjejer "BRATZ POWER" och flashar med våra handleder så man ser våra fräsha gnuggisar:P hahaha

hans ansiktsuttryck va fan prisvärt! Såg ut som om han skulle börja gråta innan han brast ut i asgarv :P

haha

Så kommer Ibra ut och frågar vafan vi håller på med, så vi ställer oss i en halvcirkel runt han också...han backar lite, han blev ju rädd stackarn, och tillslut när han valt att stå kvar gör vi samma sak mot han...han fick nästan samma ansiktsmin som sin storebror :P hahaha

det gjorde min dag! Att skrämma två albaner ;D haha j.k


hmm fast nu vill ju dom va me i vår Bratz liga...så har lovat att köpa ett barbie ägg till dom också, så om de får bratz gnuggisar får de va me :p haha


Annars har de vart en seg dag! Förutom att när jag satt på lektion och gjorde en uppgift med emilia och tette ville Marjan att vi skulle ringa, var jätte viktigt!

Så ringer ja upp...visar sig att hon har blivit "utvald" till att få gratis styling, sminking och bli plåtad på Mårtensson 16/5...hon + 3 kompisar!

Fast får se ifall jag kan, Sofie fyller år den 14 och ska firas samma helg,,,annars finns de fler tillfällen till att bli plåtad och stylad ;d  men had vart kul att fånga två flugor i en smäll! :D  Är ju inte ofta jag träffar Sofie heller ju :/


men men! Annars tror ja inte de har hänt så mkt...märkte att mitt födelsemärke i svanken...eller storkbett som mamma kallar det för... har skrapats upp och är nu en ända stor skorpa :s undrar ifall de skedde i samband med fotbollen? eller kanske i helgen?? haha only god knows... han ska ju tydligen veta allt...så om inte jag vet borde den där gubben me skägg ha koll på läget iaf... haha

Inte för att jag är troende i någon religion. Men tror att de finns "något" iaf, det som är modernt att tro på idag det vill säga... något. höhö


Ska be Micke picke bruush att ominstalera min dator snart :) eller imorrn eller ja...när det känns rätt ^^ hehesaknar min vante :/

ANNONS
Av Mia - 4 maj 2009 10:28

drömde en sån härlig dröm inatt, för ovanlighetens skull, och vaknade på ett sånt förjävligt sett... min väckarklocka...

Börjar skolan kl ett idag och jag hade glömt att ställa om klockfan. Så självklart släpade den mig ur den nya favoritdrömmen 06:50...fan einar :/

Vet inte varför just Einar är mitt skällsnamn...hoppas ingen som läser min blogg heter Einar eller har en kär vän som heter Einar, ta det inte personligt i varjefall ;)


Igår va det söndag! Jag och Twillsen tog en trip to town, skulle våldgästa emilia och rasmus var det tänkt!

Såå...när vi hoppat av bussen och börjat gå mot parets lägenhet så märker vi att magda kan hoppa! Då hade Adildo sett oss när han va ute och sprang...och fick för sig att skrämma oss...bästa var att han faktiskt erkände att han fick tänka ett tag innan han sprang fram till oss om hur han skulle skrämma skiten ur de snygga brudarna (vi då såklart) :p

Så nja, då fastnade vi såklart utanför emilia istället och pratade med han då. Sen kom ifs en väldigt trött och sliten Emilia hasandes ner från trappuppgången ;)


sen blev det vattenkrig utanför kiosken mellan Milia och Ibra :p jag och Marjan köpte oss varsin av den nya Magnum glassen! Mumma :D


Ska börja baka snart...måste ha något med mig till skolan nu när jag inte kan spendera mer pengar på mat(skräpmat, godis, glass, skit, cola m.m.) om jag ska ha något över till sofies födelsedag och till Öland resan :S

Tanken var att vi tjejer skulle spelat fotboll mot kioskpojkarna igår efter tio. Men, det regnade som perkele :p och lilla Moi kände sig sjuk...Emilia var inte heller sugen. så när pojkarna skriver halv elva "ja men vi kommer nu" trodde vi att dom skämtade...hahaha. men icke, de kom verkligen :S

Tycker synd om Magda som har uppsvullen arm, rivmärken, svullna kinder (mormor greppet ni vet;) och blåmärken..tror jag iaf :o hahah

Jag hade bara en massa torkad päronsaft i hela ansiktet och päronbitar som klibbat ihop mina ögonbryn... adde och ibra fem år vare va? :-)


hmm nej, måste säga att jag är hungrig nu! så ska nog ta och äta lite..och baka ;d

herrå!

ANNONS
Av Mia - 3 maj 2009 14:07

gick upp precis...jvlar va seg man e!

Vart en liten utgång igår :)

egentligen va man inte sugen på de alls frn början men men va gör man inte för livet ;D hahah

Ibra kom och lekte lite med oss igår...mest med magda visserligen haha så fick tillslut lägga undan alla tushpennor som var i närheten av dom för att inte mer saker än min söta gula filt skulle bli ner kluddad av de små äcklena ;D

OCH, den lilla jäveln ska få igen stort nån vacker dag...hjade äntligen tvättat min blåa sexiga tröja som jag hade tänkt ha på mig på krogen med ett par leggins till....tror ni inte att ibra tar ett stort glas vatten och häller över mig strax innan vi skulle sticka :p hahah

så ble att man fick byta om till mina jeansleggins och ett grönt linne istället :p funkade det också I guess...

Nåja segae mig rätt bra här hemma innan jag skulle ibväg till emilia...fick skjuss av Ibra som ändå skulle till kiosken och slava...sååå, när vi precis klivit ur bilen när vi komme fram så får man ett sms från emilia där de står att de precis gått till en annan kompis inne i stan haha :P så fick faktiskt lov att våldgästa Adde och Ibra lite, de skulle ju ändå haka på sen så... hade ritat en teckning till Adildo där ja skrivit hans namn...haha blev faktiskt nöjd med den...kanske lägger upp en bild nån dag. Adildo där L:et var en hårig snopp...passade hans namn lite tyckte jag :p

ahja...vi stack till rasmus&emilias kompis som bor vid lilla helvetet...riktigt fin lägenhet hade han! stor och så :) så fick faktiskt gratis dricka där :p haha sjöng singstar och snacka runt lite typ...sen stack adde, rasmus emilia och jag till tre hjärtan! träffade lite folk dansade och tog en öl...den där läskiga tjejen från valborg va där också...typiskt fjortis, dansade in i oss hela tiden fett irriterande xD seeeen blev det en öl på Asian också :) va länge sen ja va där nu...känns d som iaf :phmm, träffade på rasmus igen på stora torg....tre av hans kompisar hade hamlat i fyllecellen :o haha...om ja fatta de rätt va de av inga skäl alls...så ja, Hstad polisen e fan idiots på riktigt :P

Sen hamlade vi på Donkan! där blev de lite iskrig när ibra och adde kom med deras kompisar haha


tog bussen hem rätt tidigt faktiskt,,,tror kl va två ^^

Sen somnade jag...sov konstigt inatt, drömde en till läskig dröm...ffs blir rädd av dom...drömd drömmar minst tre nätter i rad nu om samma sak. :S icke trevligt de där.

Blev ledsen också när jag märkte att älsklingen inte låg brevid mig så jag hade ingen att krama :(


aahja, idag kommer mutti o putti hem från stugan! ska försöka hinna stda lite innan hehe

Ska även leka med mina kära små pungar också :)


herrå

Av Mia - 2 maj 2009 14:30

har inte orkat skriva blogg:P vart för trött,)

har hänt lite saker sen ja sist skrev så täntke köra en liten snabb update för er som läser (haha som är jätte många haha) aahja...va i plugget i torsdes! va faktiskt till och me kul att gå på den lektionen..haha hatar att erkänna det men så vare. ahja..när vi slutat märkte ja att jag hade ett missat samtal och ett röstmeddelande! var ett 08 nummer...trodde de va från student consulting om jobb...inte för att jag hade gjort mig tillgänglig eller nått...så ja lyssnade av röstmeddelandet...då vare Nån sofia från Redken som ringt mig! :O för nån månad sen var jag med på nån casting för hårmodeller för märket Redken. Själva visningen ska va 8-10 maj (I think:S) så hade gett upp hoppet för länge sen eftersom de inte hört av sig:P Men nu så har de gjort de;) hahaha suckers! Jag ska va hårmodell och inte ni ;)..va ja vet:p

nej men ska dit på torsdag för att träffa stylisterna från New York, där ska de välja 6 tjejer av tio som kommer va där...inkl. Moi ;) men kan ju bli att ja inte får va me kan också bli att jag kommer med....Sofia va rätt övertygande på telefon när ja pratade med henne sen när hon sa "fast vi här är rätt säkra på att du kommer få gå vidare" :D hehe så glad e jag! Kommer däremot kanske missa två lektioner nästa vecka....får se hur de här kommer att gå:P


twillfitsen och jag ska ansöka om ett speciellt bidrag hos csn så vi kanske kan flytta in i en lägenhet, finns en ledig brevid emilia haha:P...hade vart lagom kul ! haha


hmmm...juste va ju valborg i torsdes! Denna gången var ja me och partajjade förrsten! eller ja partajj o partajj...trevligt va de i varjefall :)

grillade först i parken vid emilia och drack...rasmus, twillfitsen, emilia, kim och jag...sen kom fredrik och hans brorsa och även edward :)

Tyckte synd om adde i kiosken som gärna hade velat haka på också haha..fast de gick inte;) den tröga pappan i telia reklamen har vart där två dagar i rad och köpt lite skit förrsten.. haha fattade inte att det var han först...stod bara och tnkte "fan va han liknar honom,,haha de måste han få höra jätte ofta" hahah...sen hade tydlige hans kompis som stått utanför kiosken och väntat vart en "kändis"...emilia kände iaf igen han:P hade aldrig sett snubben förr ^^

va trevligt! Men jalla fulla fall fan...valborg...haha egfter ett tag så gick vi upp till Fredrik och festade...Magda hade lyckats bjuda dit nästan 30 pers hah, tanken var att de bara skulle komma 4 men ändå :p sen efter ett tag...var alla borta:S jätte många skulle hem och sova :s haha as torra människor faktiskt. Fast emlia och rasmus hade en bra anledning iaf ;) höhö

nej men..så då va de bara tvillingarna, jag, adde, ibra, deras syrras man, fredrik och hans brorsa....två tjejer till också...som var läskiga..helvete vad läskig den ena var! fick en bit av min mums mums som ja stod o käka på...så kom de lite utanför hennes mun och hon börjar ta bort det med fingret, suger lite extra på fingret och ger mig en blick som sa "Ta mig" hahaha...då blev ja fan lite rädd asså :p sen satt hon och glodde på en hela tiden...när jag sa nått till henne så skrattade hon bara...verkade inte fatta ett skit asså. haha...den andra tjejen satt väll bara tyst och såg skit förbannad ut xD haha

Sen fick vi skjuss hem, pungarna och jag ;D va hemma halv fem på morgonen typ...


Spelade boll dagen efter med Emilia och Rasmus, åkte ut till oss... gick ner till grötvik och degade  hehe...sen åkte paret hem till sig för att käka sushi...vilket e förjävla äckligt och borde klassas som gift, sen kom twillsen över så käkade vi pizza, rökte vatten pipa tog en, två, tre groggar och lyssnade på musik innan de gick tillbaks till sig :)


idag...ska jag nog städa lite..kanske ut ikväll..hade vart trevligt...men ja känner mig pank :(


har lust o pissa på min dator förresten, jävla seg den blivit! går inte o lyssna på musik ens... vafan!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se