What a Twist

Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

3år & 5månader <3

Av Mia - 3 juni 2009 23:02

Är för skitignödig för att skriva för stunden.. vänta lite brb ^^,

Fuck mamma tog toan före mig :(

nåja..previously on Marias life season 19.

Igår satt vi ute på vår altan, ma Homeboy Mikael da bruush, Johnny ponken M&M Och lilla jag:D drack lite cider o snackade skit.. micke picke o John visade oss vad Man Cooking är, eller va de nu heter, på nån hemsida...va nästan lite roligt:p hahah

hmm...Sååå, idag har ja skrivit på hemtentan, vart i biblan och lånat en jävla f*tt bok som läraren har valt att kalla Kurslitteratur. Om ni frågar mig så är det bara onödig skit som vi inte ska behöva stå ut med, tur att den inte är på danska lr norska...ja de e just den läraren vi har i den här kultur kursen.. >.<

Tror inte jag har förstått principen med att studera på högskolan, riktigt. :p

Skulle jag lyckas på ngt sätt hitta fast jobb ngnstans så slutar jag skolan direkt :p I swear on my moms head :p


vet i fan varför ja säger vissa saker på engelska...låter typ snällare då :p haha och samtidigt, när det behövs, mer grovt :D Engelskan e perfekt för mig! Borde kanske börja läsa sånt språk igen? fan tappat lite... :/


Nu borde mamma va klar tycker ja :(

vill ju gå på toa :(

på tal om mamma, hon va elak mot mig nyss :p haha , hon tycker inte synd om mig för att jag råkar va pank :P hahah skb.. men men, snart åker hon på utlandstjänst igen...så de e klart, hon får ju passa på :D

Kosovo ska hon till denna gången, i ett halvår.


hmm de va nått ja skulle säga! oh got damn, this is ma jam.

buppidibuppbupp

juste! Lira lite Volley ida me mina två vaginor, ötzi, eddie och ngn liten  13årig kille som stod vid sidan om planen först och gav oss blickar som "jag vill också va meed!" så han fick va me :D

va as kul! va på volleyplanen som vaginorna uppstod..lr ja, ni vet :p haha

Så från och med nu är det stor chans att det är oss ni hör på stan under en krogen runda om ni hör några idioter skrika "Huuuuuuuuuuuur låter Vaginor?!" "RLAAAAAUUUUUUWWWWWLLLL" :P Bara förvarnar er höhö


Vissa skulle kalla det onormalt,

Själv så kallar jag det för en vanlig vardag haha


vi gick inom adildo och ibra innan vi skulle ta bussen hem också...snackade lite skit...fick adde till att göra roliga gurgel ljud när han skulle försöka klura ut hur vaginor låter, enligt oss :p

e jävulskt trött nu.. xD


jag har sand i stjärten!

olägligt obekvämt om jag ska va ärlig haha

behöver en dusch.. >.<


undrar vilka som inte har ett liv och läser min blogg...faktiskt! :o tror inte ja får reda på det dock. Kanske lika bra :p


jaja det är den tredje idag! innebär min och älsklingens dag :) för exakt tre år och fem månader sedan åkte han till halmstad för att vi skulle träffas:)

oförglömlig kväll det ;) hmm nu när jag tänker på det...om 1½ timme fram så var det första gången som vi skiljdes åt  :P blir ju lite varm om hjärtat nu hehe, älskar dig hjärtat!


han skickade grymt bra låtar till mig innan! Tapemasters inc exclusive. volym 25..kanske 26 också? :D Äntligen bra musik!

låter som om mamma e klar snart där inne på tossingen :D woho! Dags för mig att frakta fläsket :)


åker till huni imorrn! på freda morron åker vi vidare till Berlin! Sug på den ni ;)


tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se