What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

mohaha, dagen efter studenten känsla i heeela kroppen!

Av Mia - 13 juni 2009 19:29

helt jvla underbart! :P Kom hem vid ungefär 5 tiden, Marjan, John och lilla jag gick hem :D Bittert vare! Regnade och så :P sen hade det visserligen blivit ljust ute, vilket jag på något sätt fann väldigt underbart haha. Kom hem och tog en knäckebröds macka med ost och kaviar!

Pratade lite med mamma och sen gick jag och la mig!

Vaknade till första gången vid tolv tiden...  ringde Älsklingen :) där låg jag och halvsov medan han rakade sig och gjorde sig i ordning för en trip to Malmö :p Under tiden så kände jag hur full jag var fortfarande, eller ja...ruset började försvinna från kroppen eftersom man låg och skakade lite :P helt normalt ^^

SEN, kom rosa hesten min kära baksmälla! MUMS :D Märkte att jag icke borstat tänderna...så min andedräckt luktade lika unket som dött djur, gammal fylla och Kaviaaaar :D

Va bra nära döden upplevelse där...

Märkte att jag inte tagit bort mitt smink heller! Så min svarta eyeliner hade kletat ut sig som ringar runt ögonen...ja, jag såg ut som ett emo. (en sexig emo) :D

Haha, när jag äntligen tagit mig ner till köket för att käka tog ja en sväng förbi toan här på nedervåningen! wtf, fan gör mina klackskor i duschen för? hahah. Mysterium! sockarna låg också där, smutsiga som fääään :D

Fast ifs, denna gången hade jag i varje fall inte lämnat mina kläder som spår ända från trappan och in i rummet, vilket har hänt några gånger :p


Hmm men men Gårdagen: Var kalas kul! Både hos John och i stan! Förutom slutet va la lite onödigt, men vart bra sen igen :D för att sen bli lite deprimerande igen (promenaden hem i regnet)

Sååå, nästa år ska jag va me o fira studenterna i hstad igen :D


Aaaannaaarrsss så vaknade ja precis! somnade i soffan efter en promenad med Marjan och Meggy, Marjan är min feta fjärt förresten...de e något hon inte sagt till lilla mig än :P Ska allt squizzaa sanningen ur henne :p

Sov jätte gott iaf! Sååå, nu ska ja baka Godis muffins, vilket är chocklad muffins med chokladfyllning....dom e helt underbara! Man mår jätte dåligt om man äter mer än en! Vilket man garanterat kommer vilja göra :D

Ska ringa fjärtfan sen också, och gå en till promenad :D jamenar, ska ju liksom inte ut på krogen ikv igen...sååå då kan man lika gärna leka lite på hemmaplan! :D Alltid trevligt!


puss älskling ;)


toodels!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se