What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Min värld har gått under :(

Av Mia - 13 juni 2009 22:46

Var inne på forever.21 (min kusins fel att jag har fått en crush på den sidan) jaja, jag skulle faktiskt ta tummen ur röven och beställa ett linne, hade de på bild i något tidigare inlägg...Woke up late ståre på den och är så het att man kommer...fontän orgasm snackar vi nu, så vet ni vilken nivå av snygghet jag pratar om!

aaa, men då till problemet som pajjade min värld. Så här ligger det till:

Jag är bakis, är extra känslig då...så nu sitter jag och lipar inombords för att först hittade jag inte linnet på sidan, hade lagt nått linne i min wishlist på mitt konto..men det stod att produkten är borttagen för att den inte säljs längre. Trodde ju förfan självklart att de va just de linnet. Murphys lag liksom.

Men, efter att kollat igenom sidan lite till så hittar jag ju linnet och för några sekunder så var jag faktiskt glad! (de sekunder det tog för att sidan skulle ladda så man kunde välja storlekar och lägga i "kundvagnen")...Såå, lilla jag klickar överexalterat på att välja storlek! Då visar det sig att det bara finns Large kvar....Murphys lag vare va? Jävligt olägligt i varje fall!... Min värld smackades sönder av ett kylskåp fylld med sparris och celleri, fyfan va äckligt! Så nu e jag bitter igen :( haha


Nåja, har fått prata ut om mitt problem med älskligen :D han e bra för mig, lyssnar på mig när jag verkligen behöver prata :p love ya!


Min fjärtfan visade mig en länk på youtube, polsk reklam...men man behöver inte kunna polska för att fatta budskapet:P Däremot ska man skita i budskapet och spana in katten!! Så jävla söt :D

http://www.youtube.com/watch?v=Wvu-A1JEIrw

Om ni ska se länken/har sett den...så kan man ju bara nämna att katten säger "sru" och betyder bajs på polska :P


Nu ska ja fortsätta med muffinsarna! Bara fyllningen som ska göras nu! Sen ska ja kolla på Kung Fu Panda med ett glas oboy! (8e gången gilt för mig när ajg ser filmen ikv :))


tjipp!


 
ANNONS
 
Ingen bild

mar

13 juni 2009 23:28

miiiiaaaa de med sru betyder inte helt bajs... i sammahanget co teraz...sru typ vad händer nu...inget/fan vet jag*/bajs ungefär

 
Ingen bild

Mia

13 juni 2009 23:42

haha jaja jag försökte i varjefall! haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se