What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

mina tår väckte mig imorse, tiidigt imorse!

Av Mia - 14 juni 2009 14:07

Vaknade klockan 5 på morgonen av en jävla smärta i mina tår :p Gick inte att somna om heller!

Har tydligen åkt på en inflamation i nästan alla tår på båda fötterna :S skiit!

Började känna av de igår i ena lilltån ...sen spreds d vidare till tån brevid, imorse hade ja även pisse ont i båda mina stortår och ja...de andra lilltån och så vidare. Aboooooooooooooooooooo :o

de stackars små liven är röda och uppsvullna :( Ser ut som små prinskorvar 

:( haha

Fick lite flashbacks till Balen förra året! Hade fötter som såg ut som falukorvar när jag vaknade kvällen efter :p daaamn! O eftersom man var tvungen att ha obekväma fin-skor i restaurangen på båten så blev de ju inte direkt bättre. Mina fötter blev inte normala fören efter sommaren .p haha

måste lära mig att köpa bekväma skor...

nåjaaaaaaaa, ska städa rummish idag! sen ska marjan hjälpa mig att måla lite i rummet :D Ska även sätta upp persienner och slänga på nya lakan på sängen!

Börjar komma ngn vart känner jag! Bravo!


Ska äta upp min rabarberpaj nu =D


hej hej

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se