What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Yes!

Av Mia - 14 juni 2009 23:39

Äntligen lyckades jag hitta rätt på youtube! Project Wyze - Only time will tell the truth ! Saknat att kunna lyssna på låten! Så nu lär ja överleva några år till :p

Deras texter e grymt bra, något ego...men när de väl får till det, ja då jävlar lyckas dom! ;)

När jag rotade genom gamla teckningar, grafitti målningar och låttexter hittade jag texten till secondhand serenade - your call. Kärleks låt så fettet smälter på en, så...satte självklart igång den på youtube och så blev man sentimentalt störd för en timme :p

Har för övrigt nästan skickat iväg en beställning till forever21.com

Men... Nu får jag ångest, är de nödvändigt? Kommer ju ändå säkert hitta något jävla snyggt på sommar rean, som jag för övrigt missat tre år i rad nu..eller nej sa visst fel! alla år i mitt liv! innan man började sommarjobba spenderade man ju varenda sommar på stugan =)


Nu spelas alla Eurovision låtar på högvolym utanför mitt rum...vem kan det vara ? Hör en välbekant kvinnlig röst fylla i vissa toner ibland..Kan det vara min kära mama? OOhja, det kan det verkligen :P Norge, Island, Frankrike e favoriterna...även Arash's låt och den där Kiss kiss kiss (Dita von Teese) verkar hon digga :p hmm....dansken e poppis också när ja tänker efter...


Ska rita färdigt nu, precis gjort klart en grafitti kladd.. Fan va ja önskar att jag hade Photoshop och att jag kunde programmet riktigt bra också!


haha, nu hör man "kiss kiss kiss" utanför...she rocks my world, min mamma :D ska kompensera med project wyze - erica från min sida nu! girl fight på mogen nivå ;D

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

15 juni 2009 14:11

Heeej! :D
Det var länge sen. Jo, allt e bra med mej. Hänt mkt på sistonde (läs:Drama)

HUr är det med dej dha?
KRam

http://SandraNHuyen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se