What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

shuue de va länge sen!

Av Mia - 22 juni 2009 09:53

how u doin ? ;)

har inte orkat eller haft möjlighet till att blogga sen i öö...typ onsdes eller tisddes kanske d va?

Aaahja, ligger här i min säng och är för lat för att ens orka resa sig upp :p e kalas hungrig! men ska duscha och så innan jag ska äätaa. Har ju för fan varit på stugan sen i torsdags, firat midsommar =D

Som jag saknat stället!!  Men, det finns ju däremot inge dusch eller varmt kranvatten :P så de där med att duscha....e ju lite krångligt :P

Men...idag, ladies and gentlemen, ska jag ta en lång dusch, testa den nya body scrub som mamma köpt! Fila till mina söta små korvar till fötter och sen packa in mig själv med body butter som luktar jordgubb/Vanilj, även lite hårinpackning ska de bli! :D


Hmm, förra torsdagen va jag inne i stan med Marjan och Emilia! visade sig att det var rea på H&M (Lycka liksom) såå, vi gick in i affären, och jag kom ut med 6 st nya klädesplagg...som gått på 445 kr ungefär, värsta kapet ju! MEN, hade jag ångest efteråt eller?? Fyfan vad less ja va.. men men de e schnygga saker ja köpt! Bl.a en slimmad svart klänning...får till och med en röv i den! Nästan en Beyonce röv! Eller nja, ska väll inte överdriva xD så nu återstår det att köpa skor till! Ska nog beställa de där pumpsen från Ellos... Lr så sticker ja till den där nyöppnade tyska sko butiken i centersyd och ser va de har för billigt grejs!

jaja, köpte även en tshirt, två linnen, blå leggins och en blå klänning till mamma (den såg ut att behöva henne:)

sen blev det en runda till kicks för att köpa vaxremsor ;D

Såå....där satt jag väl hemma på toa och vaxade bikinilinjen med spretandes ben i en sjukt obekväm ställning på toa när mamma kom hem från jobbet haha. Har iaf lyckats få bort de mesta och även vaxat låren!

Känner mig lite som en narcissist, känner ju en viss tillfredställelse när ja vaxar bort håret , blir ju så förbannat lent efteråt haha.

Råkade lägga en vaxremsa upp och ner på golvet så har haft en rosa klagg-fläck på golvet fram tills igår, då kom Marjan min hjältinna och trolla bort skiten. :D

hmm, aa, jaja på midsommar vare bara familjen, älsklingen och lite lite släktingar =) Dock fick min kära mamma i sig lite lite granna att dricka och partydrottning som hon är bestämde hon sig för att distrahera mitt lag när vi spelade kubb, Blev en hel del Moonande från hennes sida. Mission complete :p Var bra sugen på att kasta träpinnarna på henne när hon hoppade fram och tillbaka, hit och dit, viftandes med rumpan :P...men vet ju känslan av att bli träffad av de där pinnarna haha så jag lät de va :D


Lite mer släkt kom dagen efter! Min kusin Åse, hennes man och min gudfar som jag inte sett på hundra år typ =)

Har förresten övningskört en hel jävla del den här helgen! :D Går riktigt bra om jag får säga det själv :P haha

Åkte in till Åmål och träffade Linnea under helgen också :) Saknat henne också! den lilla vårrullen! ;Pnäää nu orkar jag inte mer!

skriver kanske sen!

mwaah!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se