What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

hahah jävla tabbe jag gjorde!

Av Mia - 22 juni 2009 21:53

jaha,, Marjan skulle färga mitt hår idag! så medan hon sitter och knappar på sin mobil tänkte jag att jag skulle blanda ihop vätska ett och vätska två, vetifan va d heter..., och jaja...Marjan masserar in allt i mitt huvve och ja sätter mobilen på 45 minuter :p undertiden hinner både mitt och Marjans humör sjunka rätt lågt... kan ju bara säga att vissa människor kan ju faktiskt sluta vara jävligt själviska och otacksamma. Men men, när jag tvättar ur skiten från håret går ja o kollar i paketet efter de där efter vårdande balsamet som  brukar finnas med. Då ser jag att det står på tuben "Färgcreme"...wtf?!

Visar det sig att jag blandat balsamet med "utvecklingsemulsionen" som man egetligen skulle blandat färgcremen med :p jävla schmack! så då har ja lidit under 45 minuter i onödan, slösat 70 kr i onödan och fått stå ut med lite lite kliande i onödan! Såååå, bara för att jag verkligen för en jävla gångs skull ville ha extra blont hår så ska ja fanimej köpa nytt imorrn! va ju ändå erbjudande pris på'ett! hahah

men fan vilket ljushuvve ja e :D

Älskar mig själv ibland hahaha


ska städa lite, ringa älsklingen och baka tiger kaka!


mwaah! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se