What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Two Face

Av Mia - 23 juni 2009 23:04

Mitt halva ansikte e grisrött och grisvarmt! Min andra halva av fejjan e bara rosa och varm :P hahaha därav TWO FACE

Fan, e ju liv på stan idag, fick reda på'ett  nu när emilia skrev att de va folk som tatt sig ut från garderoberna! Sommarn is back in Hstad och de e då fanimej rediga grejer ;) Välkomna alla jävla underbara tursiter!


aha jaaa! Blev inte nått me färga håret igen! Kom ju på att jag inte har ett FUCKING jobb (sur som fané på ett visst arbete jag har.) och en arbetsgivare som på något sätt inte svarar när man hör av sig ang. ett jobb hon sa att hon skulle försöka fixa till mig. Lite irriterad är jag faktiskt, det är nästan värre än arbetsgivarna på TT-Line. men lägg då märke till ordet Nästan. Så det jag menade med det hela är att jag inte har råd ._.

Neej, annars så mår jag bra! Har lekt med Emilia och Marjan idag! Lite lite med Adde också...lite synd om den stackars lilla skitungen får slita som en slav i affären :p typ.

haha

Nu, så ska ja fixa diskmaskinen!  samtidigt som ja lyssnar på äkta klubbmusik vilket e r'n'b/ hiphop ;) de ni!

Hoppas älsklingen vill komma till mai på lörda, saknar min favorit snopp oerhört mkt :(


Choklad Gifflarna e slut förresten...jahapp... förlåt då :/

Vill köpa nya!

(och nya skor!)

Ska till Hamburgsund tidigt imorrn förresten, ska hjälpa mamma att hämta ner en soffa, vår 25 år gamla skinn soffa har ju blitt lite sleten genom åren...men liksom, damn den e underbar...hoppas den nya kommer bli lika lyckad! Säger tack till min kära moster i förväg som skänker den till oss =D

hmm, tror faktiskt att den här sommaren kan bli lyckad! Även om körkortet kommer kännas långt borta, så kan de nog gå vägen ;) min depression har sakta börjat försvinna så nu kan jag lugnt fortsätta med diskmaskinen och smsa med roman angående mina små tomater till skinkor :p haha ;)


Peace! och handen körd rakt upp i fejjan på er haha (Springbreak)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se