What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Är less på tillvaron!

Av Mia - 25 juni 2009 10:46

Är fett deprimerad, har inget att göra...eller egentligen har jag ju det...fixa diskmaskinen, städa, träna, ta sig till Maxi och Skopunkten, måla rummet, sola. Men det känns som att alla dessa saker kan lika gärna vänta tills en annan dag, för efter jag gjort dem så kommer jag återigen inte ha ett skit att göra. Är deprimerad för att jag inte får arbeta ett jävla skit och för att jag inte har någon att leka med känns det som, alla jobbar eller är bortresta :( buhu :(

hade jag fått jobba något hade det varit chill! Då hade jag haft något som jag sysslat med liksom, but no.


åååå.


Vill inte ens tröstbaka!

Skulle kunna gå ut o springa, fast ska träna på gym sen lr nått...

ska försöka boka upp mig o marjan på afroo dans nästa måndag me. De ser ja fan framemot!


Fan va sorglig ja e. Ska gå och söka jobb, Ska släpa me brodern Mikael också. Måste få upp humöret på något jävla vis.

Tänk att vinna några miljoner, hade jag kunnat spendera min tid åt att shoppa, tatuera mig, resa utomlands eller upp i sverige. Ta en shoppingrunda i Gbg, eller oo jag vet! Stockholm! Där har jag ju inte varit :O


Vill öppna ett vandrarhem någonstans uppe i Grebbestad trakterna!

Förresten var restaurangen som min morbror har öppnat i Hamburgsund underbart mysig! Det går riktigt bra för dom också! :) Hade ju fan kunnat söka jobb där om det inte vore för att jag är låst till ett annat här i äckel Halmstad 8-)...


Mer negativ än vad jag är just nu finns bara inte :p


cheriooz!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se