What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Söendaawg

Av Mia - 28 juni 2009 14:20

Brukar ha problem vanligtvis med att skriva på min minidators tagnentbord, men nu är det då enormt jobbigt fan :P

Igår, bakis som jag var skulle jag skäa bröd...var så hungrig så jag skakade (eller så vare väll alkoholen som började försvinna ;P) och så klart så skär jag mig ett äckligt jack i pekfingret. jag såg allt hända i slowmotion, hur kniv"tand" efter knivtand sågade sig in i fingret. Fick en sådan där illamående magkänsla som när man slår sig redigt ordentligt på klippan mellan benen! haha kunde knappt stå, va nära att stortjuta men var för svimmfärdig för att klara av ens det. Så ser jag hur Mar kommer gåendes. Fick lite panik eftersom vi skulle till Ica och jag hade lovat att käka sabbt osv :P hahah fan va jag mådde dåligt!


men men, vi va ute i fredes förresten! Mar&jag :) de va kul! men, som vanligt så har jag fortf inte lärt mig att jag ej tål sprit och så klart blev det en hel del shottande, blandat med öl :p


gick hem, again ;d


Naj nu ska jag och roman bada o sola! ska se ifall Ötzi ska mä också, synd att marjan inte vill/kunde :/


herrå breeeeeeee

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se