What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Fortsättning följer...

Av Mia - 28 juni 2009 18:55

Nu har Roman åkt:( Men vi hann sticka till Tylöstranden och bada innan iaf, Jocke Ötzi kom också efter ett tag! va fanimej underbart att bada och sen ligga och torka i sanden! något jobbigt när jag konstant fick pilla ut sandkorn från såret i fingret, det är så synd om lilla mig :p haha


jaja, för er som undrar om vad jag sysslar med nu så sitter jag på toaletten, med laptoppen i knät! Helt jävla underbart bevkämt! ;)

Tänkte duscha av mig allt saltvatten för att sen sätta mig utomhus, ta en iskall öl, testa mig på ett fotbad och kolla på Kung Fu Panda :D Låter väll som en kalas idé? mohaha som sagt, bekvämligheter u know.


Funderar på att lägga upp lite bilder från Hamburgsund...inte för att de e så många, men det e bra fint där! :D Ska tvinga upp Roman en vacker dag också :P


Hoppas Marjan inte kommer hem från hennes homie för sent, vill promenixa lite innan man ska krasha i sängen!...ooh,,,måste byta sänglakan.. höhö


nerrrååå, nu ska ja sätta fart med allt ja planerat :-)


toodels.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se