What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

Kelis - Bossy

Av Mia - 30 juni 2009 22:55

Hey ya.
You don't have to love me
You don't even have to like me
But you will respect me
You know why?
Cuz I'm a boss!

I'm bossy
I'm the first girl to scream on a track
I switched up the beat of the drum
That's right, I brought all the boys to the yard
And that's right, I'm the one that's tattooed on his arm
I'm bossy
I'm the bitch you love to hate
I'm the chick that's raised the stake
I told young stunna he should switch to Bape
I'm back with an 808 'cause I'm bossy

Ooh, lemme slow it down for ya so you can catch the flow (catch the flow)
Screw it up make it go extra slow (extra slow)
Real girls get down on the flo' (on the flo' get down, on the flo')
Ooh, I gave you a taste you want some more (touch down)
On it like a pro
I ride the beat like a bicycle, I'm icy cold
Ooh, from the 6-4 hoppers up in crenshaw
The money making playas up in Harlem
Don't want no problem
We gon' keep it bumping while the 808 is jumping


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se