What a Twist

Alla inlägg under juni 2009

Av Mia - 22 juni 2009 21:53

jaha,, Marjan skulle färga mitt hår idag! så medan hon sitter och knappar på sin mobil tänkte jag att jag skulle blanda ihop vätska ett och vätska två, vetifan va d heter..., och jaja...Marjan masserar in allt i mitt huvve och ja sätter mobilen på 45 minuter :p undertiden hinner både mitt och Marjans humör sjunka rätt lågt... kan ju bara säga att vissa människor kan ju faktiskt sluta vara jävligt själviska och otacksamma. Men men, när jag tvättar ur skiten från håret går ja o kollar i paketet efter de där efter vårdande balsamet som  brukar finnas med. Då ser jag att det står på tuben "Färgcreme"...wtf?!

Visar det sig att jag blandat balsamet med "utvecklingsemulsionen" som man egetligen skulle blandat färgcremen med :p jävla schmack! så då har ja lidit under 45 minuter i onödan, slösat 70 kr i onödan och fått stå ut med lite lite kliande i onödan! Såååå, bara för att jag verkligen för en jävla gångs skull ville ha extra blont hår så ska ja fanimej köpa nytt imorrn! va ju ändå erbjudande pris på'ett! hahah

men fan vilket ljushuvve ja e :D

Älskar mig själv ibland hahaha


ska städa lite, ringa älsklingen och baka tiger kaka!


mwaah!ANNONS
Av Mia - 22 juni 2009 09:53

how u doin ? ;)

har inte orkat eller haft möjlighet till att blogga sen i öö...typ onsdes eller tisddes kanske d va?

Aaahja, ligger här i min säng och är för lat för att ens orka resa sig upp :p e kalas hungrig! men ska duscha och så innan jag ska äätaa. Har ju för fan varit på stugan sen i torsdags, firat midsommar =D

Som jag saknat stället!!  Men, det finns ju däremot inge dusch eller varmt kranvatten :P så de där med att duscha....e ju lite krångligt :P

Men...idag, ladies and gentlemen, ska jag ta en lång dusch, testa den nya body scrub som mamma köpt! Fila till mina söta små korvar till fötter och sen packa in mig själv med body butter som luktar jordgubb/Vanilj, även lite hårinpackning ska de bli! :D


Hmm, förra torsdagen va jag inne i stan med Marjan och Emilia! visade sig att det var rea på H&M (Lycka liksom) såå, vi gick in i affären, och jag kom ut med 6 st nya klädesplagg...som gått på 445 kr ungefär, värsta kapet ju! MEN, hade jag ångest efteråt eller?? Fyfan vad less ja va.. men men de e schnygga saker ja köpt! Bl.a en slimmad svart klänning...får till och med en röv i den! Nästan en Beyonce röv! Eller nja, ska väll inte överdriva xD så nu återstår det att köpa skor till! Ska nog beställa de där pumpsen från Ellos... Lr så sticker ja till den där nyöppnade tyska sko butiken i centersyd och ser va de har för billigt grejs!

jaja, köpte även en tshirt, två linnen, blå leggins och en blå klänning till mamma (den såg ut att behöva henne:)

sen blev det en runda till kicks för att köpa vaxremsor ;D

Såå....där satt jag väl hemma på toa och vaxade bikinilinjen med spretandes ben i en sjukt obekväm ställning på toa när mamma kom hem från jobbet haha. Har iaf lyckats få bort de mesta och även vaxat låren!

Känner mig lite som en narcissist, känner ju en viss tillfredställelse när ja vaxar bort håret , blir ju så förbannat lent efteråt haha.

Råkade lägga en vaxremsa upp och ner på golvet så har haft en rosa klagg-fläck på golvet fram tills igår, då kom Marjan min hjältinna och trolla bort skiten. :D

hmm, aa, jaja på midsommar vare bara familjen, älsklingen och lite lite släktingar =) Dock fick min kära mamma i sig lite lite granna att dricka och partydrottning som hon är bestämde hon sig för att distrahera mitt lag när vi spelade kubb, Blev en hel del Moonande från hennes sida. Mission complete :p Var bra sugen på att kasta träpinnarna på henne när hon hoppade fram och tillbaka, hit och dit, viftandes med rumpan :P...men vet ju känslan av att bli träffad av de där pinnarna haha så jag lät de va :D


Lite mer släkt kom dagen efter! Min kusin Åse, hennes man och min gudfar som jag inte sett på hundra år typ =)

Har förresten övningskört en hel jävla del den här helgen! :D Går riktigt bra om jag får säga det själv :P haha

Åkte in till Åmål och träffade Linnea under helgen också :) Saknat henne också! den lilla vårrullen! ;Pnäää nu orkar jag inte mer!

skriver kanske sen!

mwaah!

ANNONS

Yo!

Av Mia - 17 juni 2009 13:10

har stor städat mitt rum, alltså, damsugit (everywhere) moppat golv, dammtorkat, tvättat fönster och damsugit igen :D röjt lite till också..de ni! Mia vara duktig! och stolt som in åt helvete  :p


ska snart äta lunch, tortelinis blire! sen ska ja åka till stan o lämna emilias busskort, och leka lite lite :)


uuuu nu kokar d rejält här! herråAv Mia - 14 juni 2009 23:39

Äntligen lyckades jag hitta rätt på youtube! Project Wyze - Only time will tell the truth ! Saknat att kunna lyssna på låten! Så nu lär ja överleva några år till :p

Deras texter e grymt bra, något ego...men när de väl får till det, ja då jävlar lyckas dom! ;)

När jag rotade genom gamla teckningar, grafitti målningar och låttexter hittade jag texten till secondhand serenade - your call. Kärleks låt så fettet smälter på en, så...satte självklart igång den på youtube och så blev man sentimentalt störd för en timme :p

Har för övrigt nästan skickat iväg en beställning till forever21.com

Men... Nu får jag ångest, är de nödvändigt? Kommer ju ändå säkert hitta något jävla snyggt på sommar rean, som jag för övrigt missat tre år i rad nu..eller nej sa visst fel! alla år i mitt liv! innan man började sommarjobba spenderade man ju varenda sommar på stugan =)


Nu spelas alla Eurovision låtar på högvolym utanför mitt rum...vem kan det vara ? Hör en välbekant kvinnlig röst fylla i vissa toner ibland..Kan det vara min kära mama? OOhja, det kan det verkligen :P Norge, Island, Frankrike e favoriterna...även Arash's låt och den där Kiss kiss kiss (Dita von Teese) verkar hon digga :p hmm....dansken e poppis också när ja tänker efter...


Ska rita färdigt nu, precis gjort klart en grafitti kladd.. Fan va ja önskar att jag hade Photoshop och att jag kunde programmet riktigt bra också!


haha, nu hör man "kiss kiss kiss" utanför...she rocks my world, min mamma :D ska kompensera med project wyze - erica från min sida nu! girl fight på mogen nivå ;D

Av Mia - 14 juni 2009 14:07

Vaknade klockan 5 på morgonen av en jävla smärta i mina tår :p Gick inte att somna om heller!

Har tydligen åkt på en inflamation i nästan alla tår på båda fötterna :S skiit!

Började känna av de igår i ena lilltån ...sen spreds d vidare till tån brevid, imorse hade ja även pisse ont i båda mina stortår och ja...de andra lilltån och så vidare. Aboooooooooooooooooooo :o

de stackars små liven är röda och uppsvullna :( Ser ut som små prinskorvar 

:( haha

Fick lite flashbacks till Balen förra året! Hade fötter som såg ut som falukorvar när jag vaknade kvällen efter :p daaamn! O eftersom man var tvungen att ha obekväma fin-skor i restaurangen på båten så blev de ju inte direkt bättre. Mina fötter blev inte normala fören efter sommaren .p haha

måste lära mig att köpa bekväma skor...

nåjaaaaaaaa, ska städa rummish idag! sen ska marjan hjälpa mig att måla lite i rummet :D Ska även sätta upp persienner och slänga på nya lakan på sängen!

Börjar komma ngn vart känner jag! Bravo!


Ska äta upp min rabarberpaj nu =D


hej hej

hmm

Av Mia - 13 juni 2009 23:42

Orkar inte fortsätta på muffinsarnaidag...göre imorrn ist. undrar när mamma och pappa kommer hem haha, och undrar hur runda under fötterna dom är :D

ska ställa in all skit där de hör hemma här i köket, göra mitt jävla glas oboy och sen kolla på filmen...ja har verkligen en tentens att aldrig göra som jag själv planerat :P Finns för mkt i min omgivning som fångar min uppmärksamhet:p haha


Av Mia - 13 juni 2009 22:46

Var inne på forever.21 (min kusins fel att jag har fått en crush på den sidan) jaja, jag skulle faktiskt ta tummen ur röven och beställa ett linne, hade de på bild i något tidigare inlägg...Woke up late ståre på den och är så het att man kommer...fontän orgasm snackar vi nu, så vet ni vilken nivå av snygghet jag pratar om!

aaa, men då till problemet som pajjade min värld. Så här ligger det till:

Jag är bakis, är extra känslig då...så nu sitter jag och lipar inombords för att först hittade jag inte linnet på sidan, hade lagt nått linne i min wishlist på mitt konto..men det stod att produkten är borttagen för att den inte säljs längre. Trodde ju förfan självklart att de va just de linnet. Murphys lag liksom.

Men, efter att kollat igenom sidan lite till så hittar jag ju linnet och för några sekunder så var jag faktiskt glad! (de sekunder det tog för att sidan skulle ladda så man kunde välja storlekar och lägga i "kundvagnen")...Såå, lilla jag klickar överexalterat på att välja storlek! Då visar det sig att det bara finns Large kvar....Murphys lag vare va? Jävligt olägligt i varje fall!... Min värld smackades sönder av ett kylskåp fylld med sparris och celleri, fyfan va äckligt! Så nu e jag bitter igen :( haha


Nåja, har fått prata ut om mitt problem med älskligen :D han e bra för mig, lyssnar på mig när jag verkligen behöver prata :p love ya!


Min fjärtfan visade mig en länk på youtube, polsk reklam...men man behöver inte kunna polska för att fatta budskapet:P Däremot ska man skita i budskapet och spana in katten!! Så jävla söt :D

http://www.youtube.com/watch?v=Wvu-A1JEIrw

Om ni ska se länken/har sett den...så kan man ju bara nämna att katten säger "sru" och betyder bajs på polska :P


Nu ska ja fortsätta med muffinsarna! Bara fyllningen som ska göras nu! Sen ska ja kolla på Kung Fu Panda med ett glas oboy! (8e gången gilt för mig när ajg ser filmen ikv :))


tjipp!


Av Mia - 13 juni 2009 19:29

helt jvla underbart! :P Kom hem vid ungefär 5 tiden, Marjan, John och lilla jag gick hem :D Bittert vare! Regnade och så :P sen hade det visserligen blivit ljust ute, vilket jag på något sätt fann väldigt underbart haha. Kom hem och tog en knäckebröds macka med ost och kaviar!

Pratade lite med mamma och sen gick jag och la mig!

Vaknade till första gången vid tolv tiden...  ringde Älsklingen :) där låg jag och halvsov medan han rakade sig och gjorde sig i ordning för en trip to Malmö :p Under tiden så kände jag hur full jag var fortfarande, eller ja...ruset började försvinna från kroppen eftersom man låg och skakade lite :P helt normalt ^^

SEN, kom rosa hesten min kära baksmälla! MUMS :D Märkte att jag icke borstat tänderna...så min andedräckt luktade lika unket som dött djur, gammal fylla och Kaviaaaar :D

Va bra nära döden upplevelse där...

Märkte att jag inte tagit bort mitt smink heller! Så min svarta eyeliner hade kletat ut sig som ringar runt ögonen...ja, jag såg ut som ett emo. (en sexig emo) :D

Haha, när jag äntligen tagit mig ner till köket för att käka tog ja en sväng förbi toan här på nedervåningen! wtf, fan gör mina klackskor i duschen för? hahah. Mysterium! sockarna låg också där, smutsiga som fääään :D

Fast ifs, denna gången hade jag i varje fall inte lämnat mina kläder som spår ända från trappan och in i rummet, vilket har hänt några gånger :p


Hmm men men Gårdagen: Var kalas kul! Både hos John och i stan! Förutom slutet va la lite onödigt, men vart bra sen igen :D för att sen bli lite deprimerande igen (promenaden hem i regnet)

Sååå, nästa år ska jag va me o fira studenterna i hstad igen :D


Aaaannaaarrsss så vaknade ja precis! somnade i soffan efter en promenad med Marjan och Meggy, Marjan är min feta fjärt förresten...de e något hon inte sagt till lilla mig än :P Ska allt squizzaa sanningen ur henne :p

Sov jätte gott iaf! Sååå, nu ska ja baka Godis muffins, vilket är chocklad muffins med chokladfyllning....dom e helt underbara! Man mår jätte dåligt om man äter mer än en! Vilket man garanterat kommer vilja göra :D

Ska ringa fjärtfan sen också, och gå en till promenad :D jamenar, ska ju liksom inte ut på krogen ikv igen...sååå då kan man lika gärna leka lite på hemmaplan! :D Alltid trevligt!


puss älskling ;)


toodels!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se