What a Twist

Alla inlägg under juni 2009

Av Mia - 8 juni 2009 08:30

japp! så kan man beskriva Berlin! :D

Har äntligen kommit hem till Sverige nu... faktiskt skönt...har ingen sådan där känsla av deprision i varjefall :P Tyskland är så likt Sverige så det är galet...förutom att folket där faktiskt kan gå fram och prata med främlingar... vilket vi svenskar verkligen aldrig skulle göra...vi dör ju hellre typ :P

haha, en söt gammal gubbe kom fram till älsklingen och mig när vi äntligen hittat till mataffären efter en lång shoppingdag, bara för att vi skulle lukta på en parfym han ville köpa och säga om den va ok eller inte :P inte för att vi fattade va han menade till en början...och vi visste ännu mindre om hur man berättade att parfymen luktade billigt och B...så ja, både jag och roman stod där och rykte på våra kroppsdelar i hopp om att visa rätt kroppsspråk, samtidigt som vi sa "OK" ...resultatet blev att gubben blev as kalas glad sa ngt och skrattade, gick sen nöjt till kassan.

haha

men men...resan till Berlin var bra jobbig faktiskt, vi åkte till Gedser i Danmark för att ta färjan över till Rostock och sen fortsätta till Berlin...tog ungefär 4-5 timmar...blev mkt läsande och mkt sovande för min del. och en hel del trams när jag och romans syster gaddade ihop oss mot Roman i baksätet :D

Men men, vi hittade till våra lägenheter i varjefall...

älsklingen och jag fick en lägenhet med tre rum och kök, vldigt fin faktiskt :) resten av hans familj fick en lite större lägenhet med lyxigare badrum :P

en lägenhet kostade 2000 kr under vår weekend! Billigt :)

Beläget i centrala Öst Berlin också :D

Första dagen så irrade jag och roman oss runt i området...hittade inge roliga affärer alls :S köpte god glass däremot! mums :D Gick ut och kollade läget på natten :) hittade oss till Sony Center, där hade de byggt en stor kupol som skiftade färg, under den en massarestauranger/barer/fik, biosalong osv... helt underbart vackert!

Andra dagen åkte vi till Tv Tornet med hans syster...tog metron till gå gatan i Väst Berlins centrum!  Hittade mig ett par slickelick leggins för 9 euro, så de köpte jag! kanske lägger upp ngn bild någon vacker dag!

ahja,,, vi käkade lite med resten av familjen, sen tog vi dom med oss ut till Sony Center också...där satte vi oss på en av uteserveringarna, jag och roman tog oss varsin drink ; Moijto och en White Russian...damn, va snyggt dom gjorde våra drinkar! Ville knappt dricka från min! :D men den fick dö tillslut i vilket fall som helst ;D

dagen efter blev det att vi packade ihop oss och åkt till Rostock! vi käkade på någon fiskrestaurang, fast jag och systern beställde kycklingsallad med franska baguetter! Mumma!

sen gick vi till ett fik, beställde underbart goda bullar...tills vi bestämde oss att vi skulle åka med färjan som skulle gå typ 40 minuter senare, man skulle helst ha checkat in på färjan en halvtimma innan avgång, så ni kan ana vilken stress det blev :p

HAde problem att hitta ut från de pitoreska små gatorna, sen fick GPSen damp och visade helt fel väg, gert blev sur och vi var framme till incheckningen bara fem minuter innan färjans avgång. såå, där står vi, bakom en svart bil (svenskar, jävla svenskar) som pratar och pratar med nyandertalaren till biljettgubbe. Han kollar på de i bilen, på sin dator skärm, bort mot båten, ringer lite i telefonen...gör om samma rörelser igen, och igen och igen...osv :S

Gert klev ur bilen gick fram, kom tillbaks skitförbannad....alltså var det kört. men färjan stod kvar...bilarna som redan checkat in körde på färjan...vi hade fan hunnit :p men icke....äckelbilen framför var i vägen. såå när en annan gubbe i kön bakom gick till biljettisten i båset brevid och fick klartecken. Ja då, gick det upp ett jävla ljus för våran invalida ticket man.

Fan för tröga människor!

såå...när vi precis kommit in så ser vi hur färjan börjar sakta men säkert åka från hamnen.

Blev en lång runda med frisk luft sen med roman och hans mamma :P och när jag säger lång menar jag att vi hittade till Bordershoppen :D

mamma hade gett mig pengar till att köpa två paket svenska nubbar, så svenska nubbar it is! vi gick in, kom ut med fem kassar och ett flak öl :p

kom tillbaks till bilen lagom till att vi skulle åka på nästa färja! :D där pluggade jag lite...ritade lite och sen var vi i danmark! sen pluggade ja lite till och sov lite till och sen var vi hemma!

Fick råplugga på hemtentan det sista innan den skulle lämnas in prick klockan tolv, gissa vilken tid jag lämnade in fanskapet då? 00.00 ;) Är man bäst eller...

haha.


ska äta frukost nu! :D köpte tyskt bröd med mig, mohaha

schüssi

ANNONS
Av Mia - 5 juni 2009 05:43

nu kommer vi!

Ska bara släpa upp roman ur sängen först... :D

ANNONS
Av Mia - 4 juni 2009 15:26

har ¨ångest inför Berlin resan. Tentan ska vara inlämnad på måndag, och jag kan säga rakt av direkt att jag inte hunnit med lika mkt som jag hade tänkt, boken som jag lånade visade sig vara jobbigare än  vad den borde vara, stress stress...hur fan ska det här gå.. ? Typiskt att man inte kan ta med sig boken till Berlin.. fan fan fan. Ska dessutom kanske regna där också.

Är sjukt bitter just nu.

BitterFittan nr1.


Nåja, har iaf packat klart, delvis. Sitter och spånar igenom bok helvetet efer dessa "metoder" som inte verkar finnas med. Tydligen ska de vara till en viss fråga också. Nej Emilia kommer nog halshugga mig :P haha.

Jag vill ha en rosa kista. Blå blommor...okej okej, röda och vita också.

Eller fuck dat. Ska brännas och spridas ut i minneslunden för fan, lite mer frihet om man ska tänka så.


GAH


Gjorde lax-äggröra innan, det var gott. Men fick inte upp mitt humör för det.

Köpte nya skor idag! Det va lite positivit, måste säga att jag e jävligt nöjd med dom! Lite dyrare än vad jag tänkte mig men jag har inte lust att trippa omkring på Berlins gator med skor som skaver av hälsenorna på en. Så dessa är helt perfekta för mig.

Hittade ett par snygga klackar också men lite dyrare :p


nej nu ringer magda tjo!

Av Mia - 3 juni 2009 23:02

Är för skitignödig för att skriva för stunden.. vänta lite brb ^^,

Fuck mamma tog toan före mig :(

nåja..previously on Marias life season 19.

Igår satt vi ute på vår altan, ma Homeboy Mikael da bruush, Johnny ponken M&M Och lilla jag:D drack lite cider o snackade skit.. micke picke o John visade oss vad Man Cooking är, eller va de nu heter, på nån hemsida...va nästan lite roligt:p hahah

hmm...Sååå, idag har ja skrivit på hemtentan, vart i biblan och lånat en jävla f*tt bok som läraren har valt att kalla Kurslitteratur. Om ni frågar mig så är det bara onödig skit som vi inte ska behöva stå ut med, tur att den inte är på danska lr norska...ja de e just den läraren vi har i den här kultur kursen.. >.<

Tror inte jag har förstått principen med att studera på högskolan, riktigt. :p

Skulle jag lyckas på ngt sätt hitta fast jobb ngnstans så slutar jag skolan direkt :p I swear on my moms head :p


vet i fan varför ja säger vissa saker på engelska...låter typ snällare då :p haha och samtidigt, när det behövs, mer grovt :D Engelskan e perfekt för mig! Borde kanske börja läsa sånt språk igen? fan tappat lite... :/


Nu borde mamma va klar tycker ja :(

vill ju gå på toa :(

på tal om mamma, hon va elak mot mig nyss :p haha , hon tycker inte synd om mig för att jag råkar va pank :P hahah skb.. men men, snart åker hon på utlandstjänst igen...så de e klart, hon får ju passa på :D

Kosovo ska hon till denna gången, i ett halvår.


hmm de va nått ja skulle säga! oh got damn, this is ma jam.

buppidibuppbupp

juste! Lira lite Volley ida me mina två vaginor, ötzi, eddie och ngn liten  13årig kille som stod vid sidan om planen först och gav oss blickar som "jag vill också va meed!" så han fick va me :D

va as kul! va på volleyplanen som vaginorna uppstod..lr ja, ni vet :p haha

Så från och med nu är det stor chans att det är oss ni hör på stan under en krogen runda om ni hör några idioter skrika "Huuuuuuuuuuuur låter Vaginor?!" "RLAAAAAUUUUUUWWWWWLLLL" :P Bara förvarnar er höhö


Vissa skulle kalla det onormalt,

Själv så kallar jag det för en vanlig vardag haha


vi gick inom adildo och ibra innan vi skulle ta bussen hem också...snackade lite skit...fick adde till att göra roliga gurgel ljud när han skulle försöka klura ut hur vaginor låter, enligt oss :p

e jävulskt trött nu.. xD


jag har sand i stjärten!

olägligt obekvämt om jag ska va ärlig haha

behöver en dusch.. >.<


undrar vilka som inte har ett liv och läser min blogg...faktiskt! :o tror inte ja får reda på det dock. Kanske lika bra :p


jaja det är den tredje idag! innebär min och älsklingens dag :) för exakt tre år och fem månader sedan åkte han till halmstad för att vi skulle träffas:)

oförglömlig kväll det ;) hmm nu när jag tänker på det...om 1½ timme fram så var det första gången som vi skiljdes åt  :P blir ju lite varm om hjärtat nu hehe, älskar dig hjärtat!


han skickade grymt bra låtar till mig innan! Tapemasters inc exclusive. volym 25..kanske 26 också? :D Äntligen bra musik!

låter som om mamma e klar snart där inne på tossingen :D woho! Dags för mig att frakta fläsket :)


åker till huni imorrn! på freda morron åker vi vidare till Berlin! Sug på den ni ;)


tjingeling

Av Mia - 3 juni 2009 13:23

yes! as härligt med hicka samtidigt som man tuggar på sin macka...speciellt emd tanke på att det ja hade i käften va nära att flyga ut och hade då säkert träffat datorn :P hahah hade vart rätt sorgligt :p


imorrn kväll åker jag till min Gavno! Som jag längtar :D :D :D Det verkligen känns att jag ska åka, det känns rätt liksom! haha

Har lust att ringa och terra någon...några... hmm...Viiiilkaaaaa vill känna sig träääffaaaaadddeeeeee ?? Kaaaannnsssskkkkkeeeee två könshår som heteeeeeeeeeeeeeeeeer MAaaaAAaGGdDDaaaA och MARJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEUUUUUUUUUÖNNNNNNNNNN


fan va underhållande en blogg kan va


va? hej ? :)

Nämen!!

hejdå.

Av Mia - 3 juni 2009 00:05

Tyckte de här ordspråket va grymt gulligt!

Självklart hörde jag det från Kung Fu Panda ^^

"Yesterday is History, Tomorrow is a mystery.

But Today is a gift, and that is why it is called present"

:D:D:D

sååå jajaja nu ska ja sova!

åker till typ Berlin snart ;) Fuckers!


gunattt

Av Mia - 2 juni 2009 15:08

Jaa...Jag har fastnat för sidan forever21. Billigt billigt, hade jag haft pengar hade jag köpt skiten ja tänker visa nu... jag svär.

:O

Lindy Platform Pumps, $22,80 bara


 Kerry SS Hoodie, $13,80  bara H81 Woke Up Late Tank, bara $16,90


så spana in sidan nu, köp er ngt fint..finns för studds också... och Gör mig fett avundsjuk om ni skulle råka tycka det ja la upp precis, här på bloggen, skulle vara snyggt! ;)

-www.forever21.comAv Mia - 2 juni 2009 12:34

Nej..nu e ja jävligt deprimerad :( Milia ringde precis, berättade att man ska anvnda sig av ngn jävla kurslitteratur till hemtentan...hade fan glömt bort att vi ens hade ngn.. :/ fan fan, så nu måste jag ta mig till äckel statsbiblan och låna en äckel bok! Orka cykla liksom :( måste betala tillbaks hundra kronor till Marjan också...jag som ville färja håret haha. Mkt ja får offra och skita i den här sommarn, FAN va deprimerad jag är just nu >.<


Ska göra några jävla leffsor nu så jag kan få upp mitt skit humör.Einar!


13:44

Lefs-paketet hade gått ut...för 1½ år sedan.

Gör kokosrulltårta med marsàn fyllning istället. Mycket godare och är krämigare, så lefsorna kan ta och dra åt helvete.

Nästan så man börjar fundera på att gå på en Anger Management kurs, nej. Det skiter jag nog i förresten! Är jävligt stabil utan sånt trams.

:(

ryck upp dig Mia! Tänk: Berlin! Berlin! Berlin!

Funkar lite kanske.. får se :)

Lyssnar på NRJ webradio också, lite uppmuntrande eftersom man får sig en paus från RIX ÄÄFEEEEEEEEEEEEEEEN. Konstigt däremot att jag kom på nu, sisådär 5 år senare, att "wow, NRJ finns ju inte längre i Halland!" Paletten föll på plats :p Men fan va kassa dom blitt! Lite bättre musik än fjantarna på rix fn, men nej ja vill ändå klaga haha.

Vill inte till biblan... Hoppas roman kommer flygandes med tajta trikåer och kidnappar mig till en tropisk Ö. Kanske ska börja packa lite ? och sen kläcka ur mig min fina idé (för femtioelfte gången) till älsklingen.

Skulle va lite kul att se han i tajta trikåer också ifs :p hmm... Ska skriva ner det på min Önskelista till min 20års present mohaha


Okej, Nu kom Svenne Banan med Promoe på radion...de höjjer sig stegvis i mina ögon! Grattis, kämpa på!

Halo...Halo3 är kul.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se