What a Twist

Direktlänk till inlägg 11 juli 2009

Vart faan kan det vara?

Av Mia - 11 juli 2009 19:23

Hittar inte mitt gula linne, frågade min granne ifall hon lånat det...Asså det här med mitt minnet...Kan vara  FETT irriterande ibland!

Var högst på min klädlista, fick den av Roman, den är från Cubus och ja...är allmänt snygg. En tjejs värsta mardröm kanske? haha


Ahja, har precis käkat mat...var rätt gott om jag får säga det själv *stolt som en gris* saknades bara sås men var för lat för att göra'ett!

Tog en öl till maten också...börjar känna mig som mina föräldrar som kan ta ett glas vin till maten eller en öl (ibland två, tre st också :P haha nej inte alkisar) Men, jag tror att jag börjar känna av den där ölen! Bara bra, betyder bara att jag personligen har påbörjat förfesten! Ensam...

Haha nej nu måste jag fixa mig! Ska till Marjanovich och fortsätta min fyllekväll! Herrå boo


La upp bilden lite sent, men de här hade jag på mig på krogen! fast andra skor bara, hade inte orkat med högklackar xD

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anonym....eller

13 juli 2009 19:52

MJAUUUUU

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se