What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Shit!

Av Mia - 13 juli 2009 21:39

Mitt rum är deprimerande mörkt haha. kommer nog bli att jag målar md en ljusare färg på de röda snetaken :p haha kommer bli självmordsbenägen annars!


Men annars då?!

Jag och Marsvin var och tränade på Nautilus, Ae dans... med andra ord Aerobic! Fast instruktören körde på med inslag från Afroo dansen vilket innebär att det inte var några stela rörelser alls! Var verkligen as kul!

Vi körde järnet tills jag såg stjärnor fan haha :P

Sen cyklade vi hem via flygstaden! Hittade mig jätte gott rostbröd för 5 kr på Willys så nu sitter jag ch trycker i mig rostat bröd med ost på!

Total Lycka! :D


Ska fortsätta måla mitt rum efter jag ätit upp mina två mackor som precis flög upp ur brödrosten... jäj..


tjaas!


23:56

Nu har ja målat klart halva rummet! fyfan va jag är bra! haha

men... lite mörkt, men börjar vänja mig lite, kan nog bli jävligt mysigt (eller så bli jag bara emo tillslut) Noo ! kommer bli Awesome! ;d


haha, så ja, här sitter jag och försöker övertala mig själv till en mer positiv inställning. Mmm, blir nog bra det.

En sak är säkert, mitt rum luktar gift/målarfärg så ska nog inte sova här inatt! Tänk om en snubbe som heter Roman hade varit här, undrar vad vi hade hittat på då :p I wonder.. ;D

Är i varjefall rastlös och behöver ladda min mobils batteriazizzzz.

Ska nog dansa loss lite till musiken Mar hittade åt mig på tuban. En hel jävla spellista med störtsköna låtar! De flesta låtarna är japanska...men vem säger att japansk r'n'b och hiphop inte kan va bra?! Även en indisk party club låt fanns där, som jag diggade rejält! :O !


Nu ska jag tjata hål i Romans huvud om att han ska komma hit och hålla lilla mig sällskap :P heuheu


gonatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se