What a Twist

Direktlänk till inlägg 15 juli 2009

Wow Man

Av Mia - 15 juli 2009 23:16

haha vad ska jag säga... ?

Hur var jag då?

Kommer ej ihåg.. haha.

Ska käka dyra über smala riskakor med ost på! Catch-Me-Wow

hahaha!


Är på ett så jäkla ironiskt humör, synd att jag inte kan skriva varför bara :p aww!


Nåja, Imorgon ska jag verkligen ligga i och städa... måste städa innan jag och sötnosen sticker till Uddevallaa på lördag, min kära kusins dotter fyller ett år! Kommer bli första gången jag får träffa lilla bebisen och min kusins karl :)

på tal om karlar..imorgon kommer min! :)


Har sett filmen Fire Up med Emilia, Rasmus och Marjan ikväll, måste säga att den var riktigt rolig och absolut sevärd. Man ska nog inte ha allt för höga förväntningar bara, så intala er att den kommer vara skit kass innan ni ser den :P

Ska käka mina riskakor nu, Arrividerci och akta er för svininfluensan, den har nått Varberg!!! haha


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se