What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Wiiewiwiwiwiwiwiiiie

Av Mia - 16 juli 2009 13:33

Snart kommer han! :D


Vad ska jag mer säga...hmm...nää, vet icke.

ska spara ihop pengar till en sak, som jag funderat på jätte länge! Okej, det finns rätt mycket jag ska spara till...t.ex. körkort, australien resan etc. Men nu syftar jag på något helt annat! Nämligen Modell för en dag hos The studio i antingen Malmö eller Göteborg! =D

Känner att jag vill kunna lägga upp lite fräcka bilder här också och inte bara några party pics där man ser helt åt helvete ut, haha.


Kommer antagligen att åka till stugan efter helgen! Har inte råd (på grund av att jag inte har fått JOBBAT något i sommar) att bo kvar här hemma själv, så får som sagt åka till stugan och umgås med min familj! Ska faktiskt bli skönt det också! Fast på samma gång hade det varit kul om man kunde ha stannat i Halmstad, men då hade det underlättat om man haft pengar så man kan smaka på livet också. Nästa sommar, då fan! ;)


Ska äta upp min frukost nu, har stått framme ett bra tag också :/ Ska stänga av helvetes datorn och börja göra något nyttigt.


Hejdååå

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se