What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Rubrik saknas

Av Mia - 17 juli 2009 17:54

Sitter på toa med laptopen i knäät! Lovelyy! haha!

Hör hur Roman sitter och flabbar utanför...wtf?! :O

haha


ahja idag har vart soft, skrubbat toaletten här nere och tvättat lite lite, sen stack vi till Grötvik och badade och solade lite;) Roman är äcklig för att han har fått mer färg än mig :( Ska allt klå han! ;)


Ska ta och duscha nu, Ska till en trevlig prick som heter Rasmus ikv, stor invigning av hans lägenhet hörde jag ? Marjan, Romanivskii och jag! Kanske Emilia :) Kan ju alltid hoppas ;)

Fast älskling och jag ska åka hem rätt tidigt, ska ändå åka till uddevalla imorgon och så!


Justeja...Min morbror ringde igår kväll och frågade om jagkunde tänka mig att jobba idag till söndag på hans restaurang i Hamburgsund... Kunde inte ställa upp :/ Har dock feting ångest över det... Hade vart riktigt kul.

OK nu kom Roman in på toan med ett smile som kunde gått runt skallen på han ! :P Frågade varför han skrattade så jäkla mycket där ute, "Åt mig själv! hahahaha!" och så gick han ut. Nu sitter han och låtsas att han är en proffisionell piano spelare...jaha, han slutade precis...öppnade dörren till toan igen och gjorde något konstigt ljud ifrån sig bara för att stänga dörren igen och gå upp på övervåningen :P

Ska nog gå upp och se vad han gör haha, han är inte riktigt frisk i skallen han!


Hejsvejs :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se