What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

övningskört!

Av Mia - 30 juli 2009 16:44

Idag mår jag mycket bättre! Är så underbart hur mycket en natts sömn kan göra :)

Nu känns det som om allt kommer lösa sig, bara man tar tag i det, och det kommer jag göra också.

Ska bara klämma en kabel (sitter på toa nu) och sen ska lilla jag leka med Marjan :)...Äta pankakor ska familjen göra idag också, ska bli gott! ;D


Någon som vill veta ifall det händer något speciellt den 4/8? haha.

För mig gör det iaf! Sticker till Riga med älsklingen, det är hans hemstad så måste ju få se hur och vart han bodde när han var liten :D


För övrigt så känns det lite konstigt att vara hemma. Trivdes ofantligt bra i Hamburgsund, mest antagligen för att de andra anställda på restaurangen är så lätta att komma överens med. Man kände sig direkt välkommen och alla försökte hjälpa alla där så gott de gick. Helt underbart, Trivs bättre där än vad jag gjorde på hotellet eller tt-line...och på hotellet har jag ändå jobbat på 2 somrar i rad, ttline en sommar...på min morbrors restaurang har jag bara jobbat 4 dagar på, än så länge :p ja menar, det säger en hel del eller hur?

Smakade cidern Somersby för första gången, kan inte fatta att jag har missat den! Hur jävla fantastiskt god som helst! :O


Nåja nu ska jag fortsätta med privata saker här och sen ringa min kära granne ;)


Toodels.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se