What a Twist

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

DET REGNAR

Av Mia - 31 juli 2009 00:24

jag säger då det.

Ska kolla på Pirates of the Carribean och somna sött !

Marjano och jag tog en lång promenad till stan, sa hej till Emila, Adde, Ibra och Zimer. Blev ett långt hej :-D

Så strax efter att jag och Marjano gått hem, börjar regnet ösa ner. Himlen var snäll mot oss idag :-D

Längtar längtar längtar längtar tills den 4/8 !!!

;)


Måste betala lite räkningar nu... Damn.


Imorgon får jag se vad som ska hända, Ska va barnvakt med Emilia, träna, vaxa min jävla bikini linje (by myself), epilera armpittarna och tjoa å ha mig! Sen ska vi alla gå ut på kvällen, blir ingen värsta fylle-röjjar kvällen för mig, men det har jag inte heller lust med. Ska ta lite öl hemma och sen inget mer :-)


Justeja! Har faktiskt köpt mig lite nytt nu när jag varit borta! Ett par skor från subsoil på rean, pröjsade 150kr istället för 500kr (:D), sen har jag även köpt en sexig stor bag jag ska ha med mig till Riga och en Snygg regnjacka!

Inte ofta jag hittar snygga regnjackor, för den delen...jag har inte haft en egen regnjacka sen jag var plutte-liten, på den tiden fanns det inte något som heter "snygg regnjacka" ens :PDetta är inte OK; Min hårbotten ömmar och nu börjar det åska!

Tjänare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se